Áčko Posázavanu povede nový trenér Marek Štork

Další velkou změnou je příchod 34 letého trenéra Marka Štorka, který posledních pět let vedl tým SK Votice v 1 A tř.
Marek prošel fotbalově kluby SK Votice, SK Benešov, FK trhový Štěpánov, FC Chýnov, ABC Braník a po svém zranění se vrátil opět do klubu ,kde začínal tedy SK Votice. Zde převzal A tým SK Votice a pět let jej úspěšně vedl v 1 A t.ř. letošní jejich 9 místo je pro tento tým solidním umístěním. Náš klub po odchodu Petra Havlíčka od reprezentace U17 přechází na nové angažmá do nové akademie v Egyptě a Filip Rydval, který tým v této sezóně vedl se přesouvá definitivně na pozici asistenta Miloslava Brožka v druholigové Opavě bude zastávat v našem klubu již jen funkci manažera týmu a hráče.
Na uvolněné křeslo hlavního trenéra tak usedá Marek Štork, který bude mít k ruce asistenty Dominika Pedra, Petra Galušku a Karla králíčka. Vedoucím týmu zůstává nestor našeho klubu František Ptáčník.
Celému realizačnímu týmu přejeme v nové sezóně mnoho sportovních úspěchů a štěstí v soutěži do, které se vracíme po ročním působení v 1 A t.ř.
Příchody David Filip (SK Benešov), Milan Matoušek (SK Votice), Václav Skiba (FC Vlašim B),
Odchody Vojtěch Balata (hostování Nespeky), Lukáš Říha (Pacov), Dominik Rejhon ( přerušil karieru očekávají narození prvního potomka), Petr Havlíček (zahraniční trenérské angažmá EGYPT)
Dorostenci Majer, Jeníček, Samko, Kurz, Dobrý
U nových hráčů Filipa a Matouška se excelentně zaskvěl manažer Rydval a asistent Pedro, jelikož hráči už měli dohodnuté angažmá v zahraničí a tím také náš klub zachránil, jak pro SK Votice tak i pro SK Benešov finanční odstupné, jelikož do zahraničí by oba hráči odcházeli ZDARMA.
V jednání má ještě náš manažer jednoho zajímavého hráče a určitě se u nás na testování objeví i několik mladých hráčů, kteří musí přesvědčit trenéra Štorka o možném angažmá v našem klubu.
Vyjádření nového trenéra ke skladbě kádru a jeho kontaktu s klubem.
Jedná se o mé první angažmá mimo Votice, ale byl jsem nesmírně potěšen, že mě manažer klubu Filip Rydval oslovil a musím poděkovat vedení SK Votice, které mě dalo souhlas toto angažmá a trenérskou výzvu příjmout. Co se týká aktuálního kádru musím říci, že jména zde jsou zajímavá a na práci se už těším vše je zde připraveno manažerem a startujeme 17 července což bylo již nastavené a nebyl důvod něco měnit nebo předělávat tým je na tento model zvyknutý. Jednání byla opravdu rychlá a pro mou osobu až překvapivá nabídka, která se těžko odmítá pokud ji dostanete. Posázavan Poříčí má velkou sportovní kvalitu a v současné době je tento klub po Vlašimi, Benešovu a nově divizních Nespekách klubem kam každý trenér má zájem jít trénovat. Věřím, že i já přispěji k co nejlepšímu výsledku v novém soutěžním ročníku. Cíl je jasný hrát fotbal, který hráče bavil v závěru soutěže a dávat hodně branek tipy hráčů v týmu jsou zde nevidím problém a velké množství jich také znám ze svého působení v Benešově. Na novou práci se moc těším ukončil náš rozhovor nový trenér Posázavanu Marek Štork.

Start a Conversation