ÁČKO ZAČALO PŘÍPRAVU VÝHROU NA VYSOČINĚ

FC VYSOČINA JIHLAVA B   0:2 SK POSÁZAVAN POŘÍČÍ NAD SÁZAVOU

 

Branky: 2 minuta, 27 minuta Galuška

 

SESTAVA: TLAMICHA (46 min SOUKUP) – DUMSKÝ, PEROUTKA, PEDRO, ŘÍHA – JÍRŮ, VERNER – BAŠTÝŘ, GALUŠKA, GREŠ – AZILION

Do utkání na Vysočině cestoval náš tým k rezervě FC Vysočiny Jihlava, která hraje divizní soutěž ŘKM a v aktuální části ročníku je na 4 místě v tabulce. V týmu nám scházelo několik opor zejména Vaculík, Havlíček, Tlustý nebo nová akvizice Rydval.

Od začátku utkání měl náš výkon velice dobrou kvalitu a důkazem je zejména rychlá první branka po parádní akci Greše, Aziliona a zakončujícího Galušky to byla 2 minuta utkání 1:0. Kvalitní běhavý výkon nám gradoval v několika nepřesnostech při přechodové části, ale soupeře jsme prakticky do ničeho nepouštěli. Ve 27 minutě zakroutil míč za záda domácího brankáře opět s chutí hrající Galuška 2:0. V poslední pětiminutovce poločasu měli domácí několik náznaků šancí a krásnou střelu domácího borce skvěle dostal na břevno Tlamicha. Poločasové vedení bylo dobrým signálem do další části utkání.

Druhý poločas měl kvalitu pouze 15 minut zejména skvělá akce Galušky přes celé hřiště, které scházela jen finální přihrávka na Baštýře mohla mít gólovou tečku.  Poté došlo na zranění Pedra a o 5 minut i kapitána Peroutky. Tak náš tým dohrával utkání pouze o deseti hráčích přesto až na dvě situace domácí šance, které chytil spolehlivě chytající Soukup zlikvidoval neměl domácí tým nic. A tak po 90 minutách se prodloužila série bez obdržené banky na skvělých 500 minut.

Hodnocení Karel Králíček kluci v okleštěné sestavě utkání zvládli skvěle pouze nás mrzí zranění Pedra a Peroutky, ale doufáme v jejich rychlé začlenění do přípravy. Další utkání sehrajeme proti Dukle Jižní Město v sobotu 10.2.2023.

Start a Conversation