Áčko padlo na Dukle po smolné druhém poločase

Dukla Jižní Město  6:5   SK Posázavn Poříčí nad Sázavou  (2:2)

Branky – Galuška 3x Azilion 2x
Sestava . Tlamicha (46 min Soukup) – Baštýř (72 min Jeníček), Rydval, Hašek, Dumský – Galuška(76 min Kurz), Sikora(60 min Walter), Greš – Waltr (46 min Azilion)
Do utkání k neoblíbeném soupeři v přípravě zajíždělo naše mužstvo opět bez několika hráčů (Peroutka, Tlustý, Vaculík, Verner, Havlíček, Říha, Pedro a Rejhona).
Utkání mělo kvalitu a opravdu šťávu prvně v našem dresu nastoupila nová akvizice Filip Rydval(divizní Lom) od prvních minut, které náš tým zvládl velice slušně a po souhře Jírů, Síkora, Greš zakončil do sítě domácí banky Galuška 0:1. V 15 minutě byl stav 2:0 ,kdy se po souhře Dumský Waltr opět trefil Galuška. Domácí odpověděli mezi 20-25 minutou, kdy byl stav srovnán na 2:2. V posledních deseti minutách první půle nejprve nová akvizice Rydval prošel přes celé hřiště míč předložil na Síkoru ovšem ten domácího brankáře nepřekonal to byla 38 minuta. Ve 40 minutě souhra Síkora Galuška a Greš opět vychytal našeho hráče. Běžela 45 minuta a souhra Greš Waltr a Galuška volala po brance v síti Dukly. Poločas rozhodčí ukončil za stavu 2:2

Do druhé části došlo k jediné změně Waltra nahradil Azilion a hned v 50 minutě souhra Rydvala Síkory a zakončujícího Galušky chybělo málo. V 55 minutě nepřesně odpískaný pokutový kop proti našemu týmu domácí proměnili a otáčejí skóre 3:2. V 65 min dalekonosná střela zaplula za tyč Soukupa 4:2, Hned v 70 minutě souhru Jírů Galuška Azilion zakončil Galuška 4:3. V 72 minutě nejprve rozhodčí netrestal faul na Haška ten ve frustraci sehnul domácího borce a byla zde druhá penalta a stav 5:3. V 74 minutě souhra Dumský Greš a Azilion a stav 5:4. Chyba Haška v 75 minutě a stav 6:4. Ovšem v 88 minutě po souhře Waltra,´Kurze Greše zakončil Azilion na 6:5. V další šanci utkání již nepřesný sudí ukončil zápas, který splnil předem avizovaný průběh.
Hodnocení Karla Králíčka scházelo nám v utkání osm hráčů, ale naši mladíčci splnili vše co se očekávalo od tohoto utkání. Nejvíce nás, ale těší výkony Waltra a mladíčků (16 letí) Jeníčka a Kurze, kteří dnes byli opravdu přínosem a budou pro Poříčí budoucností fotbalu.

Start a Conversation