Áčko posiluje tým hráčem, který má zkušeností ze druhé ligy Filipem Rydvalem

Na jarní boje v IA tř. reaguje vedení našeho klubu dalším posílením kádru o mladého brzy 21letého hráče Filipa Rydvala, který je odchovancem Sokola Kondrac poté prošel kluby, jako SK Benešov, FC Sellier Bellot Vlašim, AC Sparta Praha, FC Silon Táborsko a naposledy působil v divizním Sokolu Lom.

Filip už na podzim v našem klubu působil v roli asistenta trenéra právě u A týmu a měl na starosti zejména herní přípravu mužstva, pokud mu nezasahovala do jeho povinností právě v divizním Sokolu Lom. Je aktuálně studujícím trenérem A licence FAČR.

Filip odehrál ve druhé lize za FC Silon Táborsko 20 utkání a v podzimní části za Sokol Lom 12 divizních mačů. V mládežnickém věku působil převážně v klubu AC Sparta Praha, kde si prošel všemi věkovými kategoriemi. Zajímavostí je rovněž, že se v našem klubu setká se svým trenérem ze sparťanské akademie Petrem Havlíčkem, který aktuálně vede reprezentační výběr ČR do 17 let.

Přejeme Filipovi v našem klubu hodně štěstí!!!

Příchod Filipa Rydvala okomentoval i předseda našeho klubu Jaroslav Platil: jsme rádi, že došlo k dohodě tak rychle, jak v Lomu, tak i v Táborsku, které mělo na Filipa stále hráčská práva ovšem jednání manažera Vozábala a majitele Sokolu Lom pana Koláře byla velice vstřícná a férová. Věříme, že příchod takto zkušeného a zároveň mladého hráče přinese do našeho klubu ještě větší kvalitu, jak na trávníku tak i v klubu samotném hodnotil posilu předseda Posázavanu Jaroslav Platil.

Start a Conversation