Gólové hody proti Luštěnicím

SK Posázavan Poříčí nad Sázavou 4–0 TJ Sokol Luštěnice
Branky: Azilion, Galuška, Greš, Síkora
ŽK bez
ČK bez
Diváci 75
Rozhodčí Zuskin, Remenec, Tichý Delegát SKFS Vyhnal
Sestava: Tlamicha – Hašek, Pedro, Tlustý, Dumský – Jírů, Verner (71 min Sikora) – Galuška (74 min Walter), Vaculík (65 min Balata), Baštýř (49 min Greš) – Azilion (77 min Rejhon)
Náhradník: Havlíček, Majer
V utkání proti týmu, který obdržel za 13 kol pouze 10 branek bylo nutné v ofenzivní činnosti zabrat. Již v 5 minutě po souhře Pedra a Aziliona otevřel Michal skóre utkání o tyčku branky Janury 1:0. Poté se hrál fotbal bez náboje, jelikož hosté nepředváděli vůbec nic a náš tým se připojil k jejich tempu. Jediný zajímavý moment byla souhra Aziliona a Baštýře, která skončila bez zakončení od Jakuba. Ve 33 minutě proběhla souhra Vaculíka, který poslal přesný pas na Haška a ten naservíroval míč před prázdnou branku pro Galušku a stav byl 2:0. Tak se šlo i do kabin, byť hosté zahrozili o brejku a dobré střele od Lady nikoliv malíře, ale hráče Luštěnic.
Do druhé části utkání došlo k výměně, kdy za Baštýře přišel ve 49 minutě Greš a o sedm minut později krásně rozvlnil síť za brankou k rybník, kdy míč putoval po ose Vaculík, Azilion a střelec Greš, který se už na podzim trefil po páté.
Poté domácí prostřídali několik hráčů soupeř měl i sérii rohů, které naši hráči dobře uskákali a soupeř prakticky nevystřelil na naši branku mimo střely od Josefa Lady ze 38 minuty. V 88 minutě přišla lahůdková souhra Jírů ve středu hřiště získal míč posunul do náběhu na Greše a ten křižnou přihrávkou našel Síkoru a ten uklidil míč do sítě Luštěnického brankáře po čtvrté. Tím potěšil nejen naše fanoušky, ale dostal odměnu za svou tvrdou práci, kdy se po brutálním faulu na hřišti Bohemie Poděbrady vrací ve výborné formě.
Hodnocení Karel Králíček soupeř měl pověst výborně bránícího týmu, ale dnes tuto svou statistiku nepotvrdil. Naše hra neměla takové parametry, jako v utkání na Polabanu v minulém týdnu. Přesto s pokorou bereme tři body do tabulky soutěže a těšíme se na poslední kolo na hřiště Staré Boleslavy v sobotu 12.11.2022 již od 10:00 hod

Start a Conversation