Vydřené body na těžkém terénu v Čáslavi a Tlamicha ukázal svou kvalitu

FK Čáslav, B, 0: 1 SK Posázavan Poříčí nad Sázavou

Branka: Vaculík

ŽK 6:5

ČK Bez

Diváci 60

Rozhodčí Suchý, Nehasil, Procházka Delegát SKFS Zdeněk

 

Do Čáslavi zajíždělo naše mužstvo oslabeno hned o tři hráče, kterým zranění ze středečního vloženého kola nedovolila zasáhnout do utkání. Bohužel nejhorší situace je stále u Tomáše Síkory, který po brutálním zákroku hráče Vojtěch Uhra je stále v péči lékařů, kteří na základě několika vyšetření na CT přístroji stále musí jeho stav monitorovat.

Do samotného utkání domácí šli s jasným cílem, vyhrát a k tomu jim nahrávala i situace, kdy opět nechtěli využít svou hlavní hrací plochu, ale opět náhradní hřiště, doložené záběry náhradní plochy bohužel nesplňovali, jak všichni uvidí ani ty nejzákladnější bezpečnostní prvky, které by zajistilo zdraví všech hráčů viz. video.

V sestavě domácích se octlo hned šestice hráčů, kteří měli v nohách i sobotní utkání A týmu Čáslavi. Domácí si vědomi, že šance proti našemu týmu v běžné sestavě je prakticky nulová tak se k tomuto kroku odhodlali.

Hned od prvních minut měl náš tým jednu šanci za druhou a zejména trestný kop Aziliona už volal po brance, ale ta přišla až o minutu později tedy v 5 minutě a krásný trestný kop zakroutil za záda bezmocného brankáře domácích Vaculík, který nastoupil do utkání s pohmožděným kotníkem ze středečního utkání. Další šance na sebe nenechala dlouho čekat, ale nejprve se opět zranil Dominik Pedro a muselo dojít k redukci v sestavě.

Ovšem šance Aziliona, Majera, Havlíčka nebo Balaty nám nebylo souzeno proměnit. Domácí hrozili skvělým Baškem a v obrané čtyřce hrál skvěle Špičák. Ten zblokoval snad pět střel, které měli parametry branky.

Do druhého poločasu na dosti podmáčeném terénu to byli nejprve domácí, kteří zahrozili svou aktivitou opět Baškem, ale naše obrana pracovala skvěle. Dvojce Jírů, Tlustý vypadala, jako by nehrála spolu teprve první utkání. Naše šance ve druhém poločase měli parametry brankových zejména Greš, Azilion nebo Rejhon mohou zpytovat svědomí, ale konec naše obrana i díky střídajícím hráčů Waltrovi, Grešovi a Rejhonovi zvládla na jedničku a opravdu cenné tři body si vezeme do Poříčí.

Hodnocení Karla Králíčka bohužel bez Síkory, Haška a Peroutky bylo mužstvo oslabeno, ale vše zvládlo na jedničku zejména výkon Tlamichy a trojce Havlíček, Tlustý a Vaculík zasluhuje velké uznání!!!

Zabránilo se vážným zraněním, hrát na takovém hřišti, kde jsou vidět závlahové systémy.

Další utkání nás čeká již v pátek 7.10.2022 od 19:00 hod a hostíme tým SK Úvaly potřebujeme Vaše hlasivky a podporu za dalšími body v soutěži.

Na utkání do Dolního Bousova bude pro fanoušky vypraven autobus v sobotu 15.10.2022