Áčko darovalo bod

SK Posázavan Poříčí nad Sázavou 1:1 SK Úvaly

Branky: Havlíček – Flóro

ŽK – 0:1

ČK – bez

Diváci – 86

Sestava – Soukup – Dumský, Jírů, Tlustý, Hašek – Balata (75 min Verner), Havlíček – Greš (66 min Baštýř), Majer (61 min Rejhon), Azilion – Walter (53 min Galuška)

Náhradníci – Tlamicha, Říha

Do domácího utkání nám v sestavě stále scházel Síkora (poranění hlavy, ze zápasu v Poděbradech), Vaculík, Pedro a kapitán Peroutka. Hosté v sestavě s exligovým Hološkem od prvních minut jen a jen urputně bránili a naše šance střídala šanci hned v 5 minutě po souhře Majera a Greše končila střela našeho leváka na tyči branky soupeře. Hned o 5 minut později další velká šance tentokrát Aziliona skončila po zákroku brankáře za brankou a kopal se roh. Hosté na naši půlku chodili v prvním poločase jen na pozvání, když napadali rozehrávku našeho týmu. Bohužel ani další šance Waltra, Aziliona, Balaty a Havlíčka zůstaly nevyužity, a tak po prvním poločase byl stav 0:0.

Do druhé části utkání vlétl náš tým, jako uragán soupeř se zabarikádoval na své půlce a bylo snad jen otázkou času, kdy padne branka do sítě hostí. Ovšem opět šance Aziliona nebo Galušky vychytal hostující brankář a když už ani Havlíček neproměnil svou šanci přišel trest a po nenápadné akci vymetl pavučiny za zády Soukupa Slovák Flóro 0:1. Náš tým zapnul na další rychlostní stupeň a za 3 minuty po rohu Galušky dal Havlíček vyrovnávací branku 1:1. Pak se náš tlak na branku Úval valil, jako lavina bohužel bez gólu. Šance Baštýře nebo Galušky i Rejhona volala po brance v síti Úval. Bohužel po hvizdu přesného arbitra Ježka skončilo utkání smírně a soupeř dle jejich názoru si odváží cenný bod za beton fotbal.     

Hodnocení Karel Králíček asistent trenéra bohužel dnes na nás přišlo houževnaté mužstvo, které hrálo agresivně, ale bohužel šance, šance a šance neproměníme tak nelze vyhrávat.

Další utkání nás čeká v Dolním Bousově, kam vypravujeme autobus odjezd od prodejny JEDNOTY je v sobotu 15.10.2022 ve 12:15 hod Fanoušci jsou vítáni.

Start a Conversation