Zbytečná ztráta

K dalšímu utkání jsme za deštivého počasí zajížděli na půdu Miličína, kde jsem na jaře prohráli a chtěli jsme tak odčinit tuto prohru a navázat na výkon z minulého týdne.
Sestava – Vízner – Ponggo – Smetana – Verner – Samko J. – Mašek – Lebeda – Řepásek – Janků – Říha – Pongó J.
střídali_ Samko L. – Kurz L
Do utkání jsme vstoupili aktivněji ale nedařilo se nám ve finální fázi. Hned v 7 minutě nás soupeř z ojedinělého brejku potrestal 1:0. Ve 29 minutě to již bylo 2:0, neboť jsme trestuhodně nechali mnoho volného prostoru na vápně soupeři, který uklidil míč k levé tyči. Ve 32 minutě bylo ještě hůře, kdy po chybě v obraně domácí vedli už 3:0. ve 39 minutě chybovali i domácí a J. Samko snížil 3:1.

Ve druhém poločase přišel nešťastný zákrok Lebedy, jež místo míče trefil nohu protihráče a hlavní arbitr vytáhl rohu přísněji ihned červenou kartu. V 80 minutě opět po chybě obrany soupeř udeřil 4:1. Na konečných 4:2 korigoval Mašek.
Hodnocení: Těžko se mi hodnotí dnešní utkání, chtěli jsem navázat na výkon z minulého týden, bohužel se nám nedařila finální fáze, terén byl také hodně těžký a nejvíce nás zlomilo vyloučení. Jednalo se o neúmyslný zákrok, a rozhodčí se i kvůli terénu rozhodl ihned pro udělení ČK, hráč utkání bez ošetření dohrál. Toto mne mrzí a chtěl bych se klukům ještě jednou omluvit a pevně věřím, že příští týden v domácím prostředí získáme 3 body.

Start a Conversation