Áčko přejelo Slovan Poděbrady

SK Posázavan Poříčí nad Sázavou 5:0 Slovan Poděbrady

Branky: Galuška, Azilion, Tlustý, Majer, Balata

ŽK – 1:2

ČK – 0:1

Diváci 90

Rozhodčí Tvaroha, Šesták, Šebeta Delegát SKFS Blažej

Sestava – Tlamicha – Dumský, Peroutka, Tlustý, Hašek – Jírů, Rejhon (Balata 62 min) – Galuška (Majer 82 min), Vaculík, Síkora (Baštýř 72 min) – Azilion (Waltr 78 min)

Náhradníci – Soukup, Greš, Říha

Áčko do utkání proti soupeři, které bylo vedené našim ex trenérem Liborem Palou šlo potvrdit vedoucí postavení v tabulce a zároveň také neporazitelnost. Hostující stratég ordinoval svému týmu defenzivní taktiku´, ale zároveň poměrně rychlý přechod do útoku, kde byl ligový hráč Lukáš Magera, které skvěle pohlídala dvojce Tlustý Jírů.

První branka v síti Slovanu byla po rychlé souhře několika hráčů a ve 21 minutě otevřel účet utkání Galuška 1:0. Soupeř opravdu nehrál špatně a několik šancí určitě v prvním poločase měl, ale všechny pochytal skvěle Tlamicha nebo zachránil branku Dumský na brankové čáře. Polo časové vedení nasvědčovalo, že nás čeká boj v druhém poločase.

Soupeř byl prvních 10 minut aktivní, ale pak po pěkné sehrané standardní situaci přidal druhou branku Azilion to bylo v 67 minutě, Pak v 67 minutě po zbytečném faulu na Balatu uviděl hostující hráč Sekera druhou žlutou kartu a následně červenou kartu a hostům se hra rozpadla. Pak už zde byla jedna šance za druhou v našem podání Síkora, Walter, Baštýř, Azilion až v 81 minutě vstřelil premiérovou branku v našem dresu Petr Tlustý 3:0. o minutu Později střídající Majer byl na hřišti snad 30 vteřin a hned přidal na 4:0 a účast utkání uzavřel Vojta Balata po přihrávce od Baštýře na 5:0.

 

Hodnocení utkání vedoucího mužstva Františka Ptáčníka dnes těžký zápas a to proto, že Libor Pala svůj tým dobře takticky připravil bohužel pro Slovan jejich náročný styl hry jim vydržel pouze 55 minut pak už byla dominance na našich kopačkách. Ovšem dnes to bylo náročné utkání.

 

Další utkání sehrajeme již ve středu v Poděbradech tentokrát na hřišti Bohemie výkop 16:30 hod

Start a Conversation