Lekce z produktivity nás stála body.

K prvnímu mistrovskému utkání jsem zajížděli na půdu nováčka soutěže, kterým je TJ Mír Jablonná.
K utkání jsme nastoupili v této sestavě: Vízner – Pongó – Samko L.-Bauer (60 m. Samko J.)-Lebeda – Říha – Smetana – Mašek – Verner – Janků (68m Řepásek) – Greš
Na mokrém terénu jsme začali lépe a kombinační hrou jsme domácí tým přehrávali a tak přišli i první šance, ale střely Greše končili těsně mimo branku. Ve velké šanci se ocitl janků, ale hlavičkou těsně minul, rovněž po střele Greše dorážel Lebeda, ale v skluzu trefil jen pravou tyč. V první půli jsme orazítkovali ještě břevno, ale kýžený gól ne a ne přijít. Domácí se rovněž osmělili a dostali se do první velké šance, kterou Vízner zlikvidoval. Do šaten se tak po první půli odcházelo za stavu 0:0.

Začátek druhé půle nám hrubě nevyšel a po brejku soupeř udeřil a dostal se do vedení 1:0. Vyrovnat jsem mohli záhy po chybě domácí obrany, brankář domácích se vyznamenal a chytil šanci Jardy Janků. Následně domácí v průběhu 4 minut dvakrát udeřili a rázem vedli 3:0. Jiskru naděje nám vrátil Greš, jež se parádně trefil do pravého spodního rohu branky. Bohužel však soupeř v 84 minutě z rohového kopu zvýšil na 4:1. Poslední branku přidal po, zranění vracející se, Michal Řepásek, který tak korigoval na konečných 4:2.
Hodnocení: Odehráli jsme první soutěžní utkání v pozměněné sestavě, kdy se vrací do sestavy hráči po zranění. Musíme se naučit být trpělivější v kombinační hře a zlepšit koncovku.  Soupeř nám ukázal lekci z produktivity, neboť dokázal vytěžit z minima maximum.  Musíme však zvednout hlavy a věřit, že jsme si pomyslný kalich hořkosti vypili hned v prvním kole. V sobotu 27.8. změříme síly s týmem z Krhanic a věřím, že první domácí utkání zvládneme a získáme tak tři body do tabulky.

Start a Conversation