Áčko našlo klíč od Klíčan

TJ Klíčany   2 : 3   SK Posázavan Poříčí n. Sázavou
 
Branky : Krimlák, Minha – Azilion 2x, Vaculík
ŽK: 3-1
ČK: Bez
Diváci 65
Rozhodčí: Nehasil, Kubečka Pavel, Kubečka Matěj Delegát SKFS: Knobloch 
 
Sestava: Tlamicha – Dumský ( 83 min Říha), Havlíček, Jírů, Pohorský Jan – Baštýř (46 min Peroutka), Galuška, Vaculík (88 min Hašek), Greš (65 min Mishchenko) – Pohorský Petr (90 min Zeman) – Azilion
 
Do utkání na hřišti třetího týmu tabulky Klíčan odjelo naše mužstvo napravit nepovedené vystoupení v derby, kdy přišlo o svou neporazitelnost a zejména o možnost dotáhnout se na soupeře v horní části tabulky. Bohužel v sestavě nebylo k dispozici několik hráčů Balata, Rejhon, Vacek, Verner, Majer, Soukup.
Utkání začalo náporem domácích a ti po zaváhání naší obrany, která začala utkání bez Peroutky, který měl zkoušku(úspěšnou) inkasovala hned ve čtvrté minutě kdy se prosadil po souhře útočného dua Hájek, Krimlák domácí borec 1:0 náš tým byl opařen, protože to co si říkali hráči na začátku se naplnilo bohužel. Domácí stále měli snahu o další branku a zejména domácí hráči Minha a Hájek dělali naší obraně velké starosti. Postupně se hra začala vyrovnávat a zákonitě musel přijít i šance pro naše borce. Po faulu na hranici 25 m od branky se k míči postavil Vaculík a Azilion, který krásně trefil zařízení a skóre bylo srovnáno 1:1. Další šance zejména brejk Galušky už viděl náš tým v brance domácích nakonec ovšem gól to nebyl. Bohužel již v nastaveném čase přišel trest nedorozumění v obraně trestal Minha 2:1 pro domácí.

O poločase v kabině proběhla výměna, když Peroutka vystřídal dobře hrajícího Baštýře tak, aby se organizace obrany vylepšila. To se stalo, jako dobrý základ do druhého poločasu. V 54 minutě už soupeř nestíhal bránit dnes skvěle hrajícího Galušku, který dostal od domácího borce Krimláka hokejový bodyček, ale výhodu, kterou poskytl našemu týmu sudí Nehasil hned vzápětí proměnila dvojce Pohorský Petr, Vaculík ve vyrovnávací gól 2:2. Od té doby měli naši hráči několik 100% šancí zejména Galuška a Azilion mohli rozhodnout utkání již dříve, ale přesto v 72 minutě po jejich souhře udeřilo po třetí do sítě domácích Klíčan. Klíč od jejich branky našel po druhé dnes dobře hrající Azilion 2:3.
Do konce utkání již náš tým neudělal žádnou chybu a cenné vítězství ze hřiště třetího týmu tabulky dovezl do Poříčí.
Hodnocení vedoucího mužstva – kluci dnes hráli opravdu dobře a hlavně, jako tým byť začátek utkání nebyl úplně dobrý.
Další utkání sehraje A tým v sobotu 7 května od 17:00 hod a hostíme tým rezervy druholigové Vlašimi potřebujeme Vaši podporu.

Start a Conversation