Vezeme tři body

Vezeme tři body 

 
SK ČESKÝ BROD ,,B,,    0  :   4     SK POSÁZAVAN POŘÍČÍ NAD SÁZAVOU ,,A,,
 
Branky : Azilion, Vaculík, Galuška, Rejhon
ŽK : 4-1
ČK : Bez
Diváci : 20
Rozhodčí : Stejskal , Vaňousek, Chovanec Delegát SKFS Duchoň
Sestava : Soukup – Mischcenko, Peroutka, Jírů, Říha – Hašek – Pohorský Jan, Galuška (90 minuta Dumský), Vaculík (90 minuta Majer), Baštýř(60 minuta Rejhon) – Azilion(83 minuta Greš)
Náhradníci : Tlamicha, Havlíček
Naše mužstvo posílené výhrou nad Dobrovicí o minulém víkendu zajíždělo do Českého Brodu na jejich rezervu, která sice v minulém kole obdržela v Komárově bůra, ale již letos vezla body od Kosoře. Nám  stále scházel zraněný Verner, Balata, Vacek a nemocný Zeman plus v zahraničí Pohorský Petr.
Nám ovšem vyšel začátek jak ze snu nikoliv hotelu, ale fotbalově, souhra Hašek, Galuška, Baštýř a zakončoval Azilion byla skvostná to běžela 51 vteřina utkání. Naši kluci měli dál převahu a šance střídala šanci. Domácí hrozili pouze ze střední vzdálenosti a tyto šance pochytal bezchybný Soukup. Ta v 10 minutě od hrajícího trenéra Šťastného byla povedená a skončila na rohu.
Ve 31 minutě vybojovaný míč na půlce domácích přechod na Galušku a ten našel pasem Vaculíka a ten vstřelil gól na 2:0. A za tohoto stavu se odcházelo ve 45 minutě do šaten.

Do druhého poločasu domácí přidali a snažili se o snížení zejména střela v 47 minutě od Zimmermanna byla sice utěšená, ale dobře mířená. 48 minuta rychle hozený aut od Pohorského na Galušku a ten našel na vápně Vaculíka a jeho volej těsně minul tyče domácí branky.
Šancí bylo v druhém poločase stejně, jako v prvním, ale góly přišly až v závěru, kdy souhru Haška, Rejhona a Galušky v 80 minutě uklidil za záda brankáře Rejhon. V nastaveném čase pak okořenil svůj dnešní výkon Galuška i brankou a pečetil stav utkání na 4:0.
Hodnocení vedoucího týmu Karla Králíčka : kluci potvrdili dobrý výkon ze zápasu s Dobrovicí a udržená nula má pro oba brankáře určitě motivaci. Příští týden 23.4.2022 nás čeká derby proti Sokolu Nespeky, kde můžeme potvrdit skvělou jarní formu a dotáhnout se na našeho konkurenta na rozdíl jediného v tabulce.
Příští utkání Posázavanu je 23.4.2022 od 17:00 hod a hostíme tým Sokol Nespeky potřebujeme Vaši pomoc a hlasivky v boji o záchranu v soutěži děkujeme.

Start a Conversation