Krize A týmu pokračuje

AFK Tuchlovice 4:1 SK Posázavan Poříčí nad Sázavou A
Branky : Fitko 2, Kraus, Jaroš – Azilion
ŽK : 0:1
ČK : Bez
Diváci 80
Sestava :  Soukup, Říha(45 min Baštýř), Jírů(45 min Greš), Vacek, Peroutka ,Balata (78 min Rejhon) Vaculík, Pohorský P (45 minuta Michcenko), Hašek ,  Azilion
Náhradníci : Tlamicha, Havlíček, Zeman

Do Tuchlovic cestovalo naše Áčko a mělo jasný cíl bodovat. Tento cíl vzal za své hned v 6 minutě po hrubce dvojce Říha Vacek prvně jmenovaný nesmyslně sekl ve vápně domácího hráče a hlavní rozhodčí správně ukázal na penaltu a tam se postavil Fitko a dal na 1:0.

Zbytek poločasu se o fotbale nedalo vůbec mluvit zejména vítr dělal své a náš tým se né a né dostat do tempa a tak jak končil utkání proti Poděbradům tak dnes pokračoval.
O poločase došlo ke třem střídáním, které bylo velkým impulze a v 53 minutě po parádní souhře Greše, Vaculíka a Aziliona to bylo 1:1 a náš tlak byl velký, ale chyba v 58 minutě faul na Jaroše a krásná střela Fitka 2:1 pro domácí ,ale náš tlak byl stále silný zejména motorem hry byl Vaculík a Pohorský Jan až přišla 64 minuta a faul na Vaculíka. Ke klíčové situaci se postavil Azilion a branku netrefil. Ihned v 68 minutě po zaváhání obrany domácí dávají uklidňující branku na 3:1 a čtvrtý hřebíček do rakve zasadil v 86 minutě Jaroš 4:1.
Po utkání došlo na rezignaci trenéra Maršouna a kdo jej na naší lavičce nahradí o tom stále jedná vedení klubu, které rezignaci Jiřího Maršouna přijalo.
Klíčový zápas sehraje A tým v sobotu 26.3.2022 od 15 hod a hostíme Lhotu. Potřebujeme Vaši pomoc naši fanoušci.

Start a Conversation