Áčko padlo na neproměněné šance

SK Posázavan Poříčí nad Sázavou A 1:3 FK Bohemia Poděbrady

Branky : Pohorský Petr – Peterka, Uher
ŽK : 1:2
ČK : Bez
Diváci 80

Sestava : Tlamicha, Říha, Jírů, Vacek, Michcenko(Lebeda 76 minuta), Vaculík, Rejhon, Havlíček(Pohorský P 12 minuta), Hašek (Peroutka 60 minuta), Baštýř (Mašek 89 minuta)
Náhradníci : Soukup, Přenosil

V utkání o 6 bodů bohužel náš tým vyhořel v zakončení a v efektivitě proměňování šancí. Na terénu, který zjevně vyhovoval více hostům bylo prvních 15 minut v jejich režii. Bohužel v 9 minutě po sérii chyb se trefil Peterka. Poté došlo ke zranění Havlíčka a než se náš tým vzpamatoval měli hostě ještě jednu šanci Novákem. Poté už na hřišti bylo jen jedno mužstvo a naše produktivita byla stále špatná až roh Pohorského skončil v síti hostujícího brankáře 1:1.
Do druhého poločasu náš tým zahazoval jednu šanci za druhou zejména ta Aziliona volala po gólu v síti Václavíka. Jenže pravidlo nedáš dostaneš platí stále a tak v 77 minutě přišla série chyb nejprve špatná rozehrávka poté ztráta míče faul a zranění Michcenka a na konec opět Peterka 1:2 usměrnil odražený od Tlamichy do branky. Hosté ještě v 83 miniutě využili naši nepozornost a odražený míč uklidil Uher na 1:3. Tlak našich hráčů byl završen po faulu na Vaculíka a skvěle chytající Václavík ukázal kočičím skokem ,že tři body jedou do Poděbrad.
Snad smůla konečně padne v utkání v Tuchlovicích pokud ne tak se budeme muset výrazně připravit na boj o záchranu v soutěži.

Další utkání sehrajeme V Tuchlovicích 19.3.2022 od 14:30

Start a Conversation