A tým: Shut hlavičkovou trefil bod

FK Bohemia Poděbrady 3:3 SK Posázavan Poříčí nad Sázavou A

Branky : Greš, Baštýř, Shut
ŽK Verner
ČK bez
Rozhodčí Pejša, GERHARDT, SANDEV Delegát Pospíšil
 
Diváci 80
 
Sestava Soukup –  Verner, Vacek(Shut 46 min), Hašek(Baštýř 46 min) –  Jírů – Balata, Havlíček, Greš (Zahladkov 82 min) – Azlinon

Náhradník – Peroutka, Tlamicha , Maksymcuk

Naši hráči odjeli k utkání do lázní Poděbrady ,kde své domácí utkání hraje FK Bohemia Poděbrady stále bez několika zraněných hráčů Rejhon, Balata L., Zemana, Pohorský P., Vaculíka a nově Říhy s Dumským a pouze na lavičce byl kapitán Peroutka.
V prvním poločase byla hra poměrně vyrovnaná, ale hned v 6 minutě odkop domácích mezi naší sto perskou dvojici mezi, kterou se vklínil domácí Novák a propálil Soukupa 1:0. Naši hráči měli sice míč více na kopačkách, ale produktivita byla nulová. Zejména šance Aziho volali po brankách v síti domácích. Až ve 23 minutě souhra Havlíček, Jírů a v ulici na  Greše 1:1. Ovšem hned po rozehrání domácí po sérii našich chyb opět trefili vedení na svou stranu Peterkou 2:1 a byla to naprostá nedůslednost. V další části poločasu byl obraz hry stále stejný naši míč na kopačkách a domácí v brejku. Poločas skončil prohrou našeho týmu 2:1. Trenér Maršoun do druhého poločasu vystřídal zraněné hráče Haška a Vacka, které nahradila dvojce Shut a Baštýř. Je třeba přiznat, že to byla trefa od trenéra.

Hned ve 46 minutě souhra Havlíčka, Aziho a zakončoval do prázdné branky Baštýř 2.2. To už se zdálo, že máme více a více ze hry a je jen otázka času ,kdy přidáme další branky do sítě Václavíka. Ovšem v 63 minutě si vzal opět slovo domácí kanonýr Novák a krásnou střelou po zbytečné ztrátě Aziho vrátil domácím vedení 3:2. Ovšem naši hráči měli chuť srovnat a i vyhrát a tak v 70 minutě po souhře Baštýře a Shuta Ukrajinská akvizice pěkně hlavou rozvlnila síť domácí branky 3:3. A už už to vypadalo, že skóre otočíme. Šance Aziho nebo Baštýře či Greše volali po brance ,ale i soupeř Peterkou nebezpečně hlavičkoval ,ale Soukup skvěle zasáhl. A na naší straně v 84 minutě po centru Pohorského Zahladkov už už zvedal ruce po pěkné hlavičce ,ale vyznamenal se domácí brankář Václavík. Největší šance přišla v 88 minutě ,kdy Václavík odkopl míč ten trefil Zahladka a těsně minul domácí zařízení. Dělba bodů je asi spravedlivá bohužel stále nás kosí zranění, ale doufáme, že v posledním kole budeme mít některé zraněné hráče zejména pak Vaculíka. Poslední kolo hostíme tým Tuchlovovic, kdy utkání hrajeme až v neděli 14.11.2021 od 18:00 hod na UMT Benešov prosíme fanoušky o pomoc a podporu při důležitém utkání podzimu !!!!

Start a Conversation