A tým: Ostudný výkon v posledním kole !!!

SK Posázavan Poříčí nad Sázavou 1:3 AFK Tuchlovice
Branka : Zahladkov
ŽK Síkora, Azilion
ČK Greš
Rozhodčí Braunšveiger, Zuskin, Chládek Delegát Knobloch
 
Diváci 120
 
Sestava Tlamicha –  Verner, Vacek, Síkora, Pohorský J. –  Jírů(Shut 60 min) – Balata, Havlíček(Greš 45 min), Baštýř, Vaculík(Zahladkov 77 min) – Azlinon

Náhradníci Soukup, Peroutka, Hašek

A tým stále bez několika zraněných sehrál své poslední utkání až v neděli 14.11.2021 od 18:00 hod na UMT Benešov a byl to opravdu hořký konec.
Začátek utkání nic nenasvědčoval problémům ,ale bohužel platilo pravidlo nedáš dostaneš. Nejprve souhra Azilionn, Havlíček a Baštýř se řítil sám na hostujícího brankáře ,ale nedal a ani následnou dorážku Havlíčka hostující brankář nepustil za svá záda. To běžela 7 minuta a hned v 10 minutě Pudil po chybě Havlíčka a Balaty prostřelil Tlamichu 0:1.
Náš tým bušil do houževnatého soupeře ten i za cenu tvrdých zákroků kdy několik hráčů doslova vyselo na Havlíčkovi bránil a hrozil brejkem. Po rohu ve 25 minutě a chybě v ne důrazu Vacka vysekl opět Pudil nůžky a o hlavu Havlíčka dal druhou branku utkání 0:2. Náš tým nevěděl co hrát a když se dostal do šance vše lapil hostující brankář. Bohužel nepříjemnost přišla těsně před poločasem ,kdy hostující Jaroš sestřelil Havlíčka a ten se zraněním musel odstoupit o polo časové přestávce.

Do druhého poločasu vstoupilo naše mužstvo vyměněné sevřelo soupeře ,který se už jen bránil do kleští ,ale své šance né a né proměnit ať to byl Azilionn, Greš nebo Síkora. V 85 minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen za kritiku rozhodčího hostující Jaroš ,,to si děláš prdel,, a našim se naskytla možnost přesilovky, tu využil Zahladko v 88 minutě dorážko střeli Aziliona. Ovšem co se odehrálo v brance ,kdy naši hráči chtěli získat míč tak hostující Nosek udeřil do obličeje Greše ten bohužel neudržel emoce a soupeři oplatil stejnou mincí ovšem k údivu všech hostující hráč obdržel pouze žlutou kartu a náš Jakub Greš kartu červenou. Celkový účet skóre uzavřel v 92 minutě na 1:3 Tóth.
Smůla nás provázela celý podzim tak doufejme v obrat v jarních bojích ,kdy přivítáme 12.3.2021 od 14:00 hod FK Bohemia Poděbrady.

One comment

Join the Conversation