Mladší žáci: SK Posázavan Poříčí nad Sázavou 5 : 5 (2:2) TJ Sokol Senohraby /TJ Slavoj Velké Popovice

V sobotu mužstvo mladších žáků, odehrálo na hřišti v Senohrabech jeden z nejdramatičtějších zápasů podzimní sezóny . Od první rozehrávky bylo vidět ,že tento zápas bude velmi těžký a bude zapotřebí maximální nasazení !
Soupeř se dobrou rozehrávkou snadno dostával do útočných akcí a jedné z nich, padl první a zasloužený gól !
Kluci se po pár minutách chytli a srovnali stav na 1:1.  Od té doby jsme měli spoustu šancí ,ale navýšit skóre se nám nedařilo, ba naopak  nabízeli  jsme možnosti soupeři naší nedůslednou rozehrávkou v obraně a ten nezaváhal!
Hlad po vyrovnání byl velký a do poločasu se klukům podařilo zaslouženě vyrovnat stav zápasu.
Do druhé půle jsme se snažily naše borce,  co nejvíce motivovat a kladli jsme důraz na soustředěnou rozehrávku od naší brány ,ale přesně tato situace opět selhala a soupeř bez zaváhání trestal .
Od té doby kluci hráli důrazněji a dařila se jim i pěkná kombinace ,z kterých padali velmi hezké branky ,které i fanoušci soupeře ocenily pochvalou:-)
Zbývalo deset minut do konce zápasu a asi tlak o udržení vedení, začal působit na naše obránce ,kteří nesmyslně nabídly soupeři vyrovnání . Bohužel závěr nám nevyšel a mrzí nás chyby ,které nám silně připomínali začátky v mladší přípravce.
Přesto nasazení  v utkání bylo veliké a chuť hrát a porvat se převyšovalo i některé chybičky !!!

Velká opora byl zastupující brankář Kuba Sárközi ,který jako náš oficiální šaman týmu čaroval a zabránil svými zákroky spoustě gólů  . Super výkon!!!
Po finálním hvizdu trenéři i všichni fanoušci obou týmů konstatovali ,že zajímavější a nervy drásající zápas dlouho neviděli a konečná  remíza je zasloužená pro oba kluby !!!
Střelci:
Krbek 1x
Dřízhal 1x
Samko 3x
Brankář:
Jakub Sárközi
Kapitán:
Adam Samko
Hráči:
Honzík Dřízhal
Adam Krbek
Sam Bouška
Lukáš Růžička
Adam Krejčík
Matěj Rosůlek
Maty Mikulanda
Vojta Přenosil
Trenéři:
Pavel Borovec
Jirka Hromas

Start a Conversation