Mladší žáci: SK POSÁZAVAN Poříčí nad Sázavou – TJ SOKOL Netvořice 14:0 (4:0)

Sobotní utkání našich mladších žáků  bylo do poslední chvíle ohroženo naší početnou marodkou, přesto se podařilo díky podpoře trenéra starší přípravky Luďka Lubriče  doplnit na poslední chvíli kádr o dva  hráče Honzíka Lubriče ,Benjamina Wagnera a utkání odehrát s možností střídání .

V zápase bylo velmi citelně znát  neúčast tří klíčových hráčů Lukáše Borovce , Adama Krbka a kapitána Adama Samka .
První půle zápasu probíhala rozkouskovaně ,nesoustředěně a se špatnou koncovkou, přesto jsme soupeře přehrávali a měli jsme více ze hry ! Postupně jsme se dočkali i prvních gólů ,ke kterým nám dopomohl ne přímo ideálními zákroky soupeřův  brankář. Do poločasu  jsem vedli 4:0 ,ale spokojení s výkonem jsme být nemohli!
V přestávce jsem si řekli chyby ,kterých se dopouštíme a kluci si rady vzali  k srdci a začali  předvádět mnohem lepší výkon .Využívali větší prostor  na hřišti ,probíhala lepší  kombinace a konečně i přesnější zakončení ,které nakonec vyústilo ve výsledek 14:0 pro naše barvy .
Pochvalu zaslouží naše obrana v čele se stoperem Vojtou Přenosilem a obráncem  Lukášem Růžičkou ,kteří se snažily již v zárodku  akce číst soupeřovu hru a tím nedávali moc prostoru k nebezpečnějšímu zakončení soupeře ! Dále hráčům z přípravky Honzovi a Benjaminovi ,kteří velmi pomohli svým výkonem k celkovému výsledku  a v neposlední řadě Luďkovi Lubričovi za krásnou dokumentaci k průběhu zápasu .;-)
Sestava : 
Brankář : Tomáš Hájek
Kapitán : Honzík Dřízhal
Hráči: Vojta Přenosil, Samuel Bouška, Jakub Sárközi ,Adam Krejčík, Matyáš Mikulanda ,Honza Lubrič, Benjamin Wagner, Lukáš Růžička
Střelci: Bouška 3x , Sárközi 3x , Rublič 3x , Přenosil 2x, Dřízhal 2x ,Krejčík 1x

 

Fotoalbum najdete zde: https://www.zonerama.com/…917

Start a Conversation