A tým: Áčko vydřelo bod proti lídru tabulky

SK Posázavan Poříčí nad Sázavou 1:1 TJ Klíčany

Branky: Jírů 88 minuta – Jeslínek 17 minuta

ŽK – 2:1

ČK – Bez

Rozhodčí – Svoboda, Cílek, Pejša Delegát – Hnilička

Diváci – 120

Sestava – Soukup – Pohorský J., Peroutka (Shut 73 min ), Vacek, Říha L.( Verner 78 min) – Jírů, Zahladkov – Greš (Maksymcuk 15 min Baštýř 78 min) – Havlíček – Balata ( Dumský 89 min) – Azilinon  Náhradníci : Tlamicha, Zeman

Náš tým stále oslaben šel do zápasu proti lídru tabulky vyzbrojen o další nové hráče hrotového útočníka Shuta a defenzivního hráče Zahladkova bohužel stále postrádáme zraněné hráče Rejhona, Pohorskéh P. nově Síkoru dnes pro povinnosti v Jihlavě scházel Vaculík a na dovolené Hašek což je pět hráčů.


Ovšem sestava a variant na řešení měl trenér Šimáček dost a na trávník vyběhla hodně ofenzivní sestava. V prvním poločase bylo utkání vyrovnané bohužel soupěř trestal Jeslínkem v 17 minutě ,kdy Soukup střelu ze standartní situace nechytil. Naše hra byla hodně zbrklá, ale šance Maksymcuka nebo Azilinoa měli parametry 100%. Bohužel do šaten se šlo za stavu 0:1.Do druhé půle přišlo na hřiště jiné mužstvo a šance Maksymcuka 3x, Azziho nebo Havlíčka vychytal brankář hostí bravurně. Tak už se zdálo, že nám není souzeno opět doma bodovat přišel v 88 minutě roh a po chybě brankáře Jarda Jírů srovnal skóre na 1:1. Bod se soupeřem této kvality má cenu a doufáme, že navážeme i v dalších utkáních bodově.
Příští utkání zajíždíme v neděli 26.9.2021 od 16.30 hod na půdu rezervní Vlašimi a hned v úterý na svátek hostíme od 14:00 hod Hřebeč.Přijďte nás povzbudit v tomto boji o každý bodík v soutěži !!!