Áčko bralo všechny body

FC Sellier&Bellot Vlašim  0:1 SK Posázavan Poříčí nad Sázavou A

Branka 84 minuta Michael Azilinon penalta
ŽK Toupal, Lapáček, Pajk – Pohorský Jan
ČK bez
Rozhodčí Tichý, Zuskin, Braunšveig Delegát Melichar
 
Diváci 100
 
Sestava Tlamicha – Pohorský Jan(76 min Dumský), Vacek, Peroutka, Jírů(42 minuta Říha L.) – Zahladko(84 minuta Verner) , Vaculík – Balata V.(62 minuta Maksymcuk), Havlíček, Hašek(62 minuta Síkora) – Azlinon
Náhradníci – Shut, Baštýř
Áčko zajíždělo k malému okresnímu derby na hřiště rezervního týmu druholigové Vlašimi s jasným cílem bodovat a navázat na poslední dvě utkání, kde náš tým dvakrát bodoval. Opět nám scházel stále zraněný Rejhon a Petr Pohorský ke ,kterým se přidal po minulém utkání i Greš a brankář Soukup.

Do utkání naše mužstvo vstoupilo aktivně a více proti mladému soupeři drželo míč zejména dvojce Havlíček a Vaculík diktovala tempo hry. Ovšem jejich křižné přihrávky za obranu soupeře bohužel naši hráči nedokázali přesně dostat do prostoru branky a ohrozit Surovčíka v brance Vlašimi. A tak ve 24 minutě po centru ze strany skončil míč po hlavičce Habala na tyči Tlamichovi branky. Přes řadu dobrých příležitostí včetně trestného kopu Havlíčka, který skvěle chytil domácí brankář se šlo do kabin za stavu 0:0.
V druhém poločase náš tým ještě více přidal, ale musel stále dobývat obraný val domácích ,kteří hrozili po brejcích zejména agilního střelce Sogba, ale naše obrana pracovala velice dobře. Od 60 minuty začalo střídání a posilování křídelních prostor tak, aby hra mělo ještě větší tempo což se nakonec ukázalo, jako klíčové v konci utkání, když již soupeř nestíhal zachytávat naše přesné průnikové přihrávky a po jedné takové situaci v 82 minutě byl po souhře Vaculíka a Maksymcuka sražen Říha v pokutovém území Lapáčkem a pa nařízené penaltě nám Azilinon zajistil tři body do tabulky.
 
Již v úterý od 16:30 hod hostíme na našem hřišti nepříjemný tým SK Hřebeč přijďte povzbudit naše kluky za dalšími třemi body v soutěži, která je nesmírně vyrovnaná.

Start a Conversation