Teplýšovice B

Sobotní odpoledne přineslo na domácí půdě setkání rezervního týmu Poříčí a hostů z Teplýšovic.

Hned od první minuty převzal náš tým iniciativu, kdy hned ve 2 minutě centr Lebedy netrefil ideálně Štork. Další šance Vlčka či J. Pongá křičela po brance. Té jsme se dočkali až po půl hodině hry zásluhou Lebedy, který zpětnou přihrávkou pod sebe našel Ponga. 1:0. Tímto výsledkem skončil i první poločas.

Druhá půle přinesla naší brankovou smršť. Nejprve v 53 minutě si odražený míč našel Štork 2:0. V 65 minutě dostal krásnou přihrávku od Vlčka Shchegolev 3:0. O 5 minut později mu přihrál P. Samko a Shchegolev opět proměnil 4:0. V 77 minutě přetáhl svůj centr na R. Pongó a míč skončil v síti 5:0. V 81 minutě rozvlnil síť po přihrávce P. Samka F. Vlček 6:0. V 82 minutě po přihrávce Lebedy zakončil L. Samko 7:0. Hostě v 89 minutě po naší tristní chybě korigovali na 7:1.

Hodnocení: 7 utkání jarní části a šestá výhra. Jsem rád, že po výsledkové stránce se nám daří, po herní stránce jsem však na vážkách. Máme výtečné pasáže, kdy hrajeme jako tým, krátké přihrávky po zemi střídají nákopy za obranu a pak přijdou pasáže, kdy každý hraje individuálně na sebe. Fotbal je kolektivní hra a i když je to v řadě pasáží, kord za vysokého rozdílu těžké, je nutné udržet koncentrovanost po celý zápas. Děkuji jak dorostencům, tak i klukům z áčka za pomoc. V příštím utkání zajíždíme na půdu Jablonné, kde se nám dlouhodobě herně nedaří. Pojďme toto zlomit a urvat tři důležité body.

Start a Conversation