SK Posázavan Poříčí nad Sázavou 3:2 FC Velim

Branky Galuška, Matoušek, Hašek F.

ŽK 3-5

ČK 0-1

Diváci 106

Rozhodčí Špaček Kubečka Kurka Delegát SKFS Hocek

Sestava: Tlamicha – Hašek Z.,Peroutka (C), Tlustý (57 min Jírů), Pedro – Filip, Radačovský ( 73 min Verner) – Matoušek, Vaculík, Galuška (90 min Slunečko) – Hašek F.

Náhradníci Baštýř

Do utkání proti třetímu týmu tabulky šel náš tým s odhodláním napravit výpadek v utkání proti Sokolči a Poříčany. Do sestavy se vrátila pětice hráčů, která nehrála v minulém kole pro zranění bohužel v průběhu utkání se zranění obnovilo u Petra Tlustého a utkání nedohrál.

Soupeř byl od úvodního hvizdu sudího Špačka zatažený na své polovině a hrozil pouze přes brejkové, situace což naši obránci v pohodě likvidovali. Šance Galušky nebo Matouška po brankách prostě volali. Ovšem v 18minutě po rychlém autu se prosadil Hanich 0:1. Náš tým hrál stále svojí hru a ve 30 minutě se dočkal založeného vyrovnání po krásné akci Hašek F., Vaculík a střelec Galuška 1:1. Hned o pět minut později skvěle hrající Galuška zatáhl míč k lajně a střelu Vaculíka zablokoval obránce hostí Čapek a jeho odkop skončil na kopačkách Matouška a po odrazu skončil míč za zády dnes chybujícího Dejmka 2:1.

Druhý poločas začal tlakem, který přibrzdil faul od hostujícího Šourka na Petra Tlustého, který bohužel pro zranění musel hřiště opustit. Naše šance střídala šanci a koncert kombinací Filipa, Galušky, Vaculíka Filipa Haška a Matouška volal po gólech (dvě tyče dvě břevna a spousta smůly v zakončení)- Tak následoval trest v 88 minutě po chybné rozehrávce ve středu hřiště pláchl Zdeňkovi Haškovi Hanich a svou druhou brankou v utkání srovnal skóre na 2:2. Ovšem Posázavan má herní a fotbalovou sílu v nastaveném čase souhra Vaculík, Matoušek a Filip Hašek se už už řítil sám na brankáře Dejmka a poslední závora byl hostující kapitán Šourek, který Filipa sestřelil ve vápně a rozhodčí Špaček ukázal na penaltový puntík, Míč si vzal Filip Hašek a nedal Dejmkovi žádnou šanci 3:2.

Hodnocení trenéra Štorka začátek se nám moc nepovedl, ale od vyrovnávací branky jsme dominovali v utkání. Smůla, že si Petr Tlustý obnovil zranění ze zápasu v Poříčanech jinak věřím, že by k dramatu nedošlo. Tým opět ukázal charakter a vůli po vítězství. Dnes náš tým předvedl opět výkon, který očekáváme v každém utkání. Škoda těch neproměněných šancí.

Start a Conversation