Ostředek

Souboj mezi prvním a druhým týmem tabulky, to byl šlágr třetí třídy sk. A okresu Benešov.

Před slušnou návštěvou jsme na domácí půdě přivítali tým z Ostředku. Zápas začal opatrně z obou stran, avšak hosté více presovali a odměnou jim byla branka po rohovém kopu ve 20 minutě 0:1. Náš tým však ukázal soudržnost a trpělivost, kdy odměnou nám byla branka J. Baštýře v 35 minutě 1:1. O dvě minuty později jsme již strhli vedení na svou stranu zásluhou F. Haška 2:1. Ve 40 minutě si Vilímek našel odražený míč a tak se šlo do kabin za stavu 3:1.

Druhý poločas začal tlakem hostů, který však naše pozorná obrana odrazila. V 63 minutě rozehrál akci Lebeda, který předal míč Matouškovi, který celou akci vyšperkoval přihrávkou Vlčkovi, ten se nemýlil 4:1.  V 67 minutě napřáhl ke střele z 25 metrů Baštýř a trefil přesně k pravé tyči 5:1. V 72 minutě se opět prosadil Vilímek 6:1. Následně v 80 minutě po standardce hostů jsme špatně pokryly odražený míč hosté lacino korigují 6:2. V 83 minutě si došel pro penaltu P. Samko a sám ji bezpečně proměnil 7:2. Tečku za utkáním udělali hosté v 89 minutě snížením na konečných 7:3.

Hodnocení:

Jeden z klíčových zápasů sezóny na domácí půdě. Utkali se dvě mužstva s nejlepším útokem a obranou. Za mě jsme hráli utkání proti nejkompaktnějšímu týmu letošní sezóny. Na stylu hry hostů je svým způsobem podepsán herní styl trenéra Šimáčka, který mimo jiné působil i v Poříčí na pozici trenéra. Chtěl bych tady poděkovat klukům za přístup k zápasu, že jsme dokázali ukázat naši psychiku a i za nepříznivého stavu jsme makali jako jeden tým a zápas otočili. Mrzí mne však dvě laciné branky ve 2 poločase. Zbytečně nedohrané standratní situace a dvě branky, tomuto se musíme vyvarovat. V sobotu zajíždíme do Václavic, přijďte nás podpořit v cestě za vysněným postupem.

Start a Conversation