Závěr jen pro silné povahy

SK Posázavan Poříčí nad Sázavou 2 – 2 TJ Tatran Sedlčany

Branky Galuška Matoušek – Hanuš Štemberk

ŽK 2-5

ČK Bez

Diváci 165

Rozhodčí Svoboda Pejša Stádník Delegát SKFS Duchoň

Sestava Soukup – Pedro, Peroutka, Tlustý, Dumský – Filip, Jírů(86 min Radačovský) – Matoušek, Hašek F., Slunečko (74 min Baštýř) – Galuška

Střídající Tlamicha, Kurz, Hašek Z.

Do utkání, které v pěkném počasí a za opět skvělé divácké návštěvy vstoupili hosté stejně, jak trenér Štork očekával. Vše hráli na Sochůrka a Ríhu, kteří naše obrané řady pořádně větrali, ale bez gólového efektu. Nutno uznat, že jednou nás zachránil Soukup a jednou Peroutka. Bohužel ve 24 minutě přišlo zaváhání Tlustého a následnou precizně zahranou standardní situaci Hanušem Soukup nelapil a skončila v síti 0:1, do konce poločasu bylo už jen dobývání branky Sedlčan našimi hráči spíše platonické a bez efektu. Šance Galušky, Haška nebo Matouška končili na rukavicích dobře chytajícího Dřevojana v brance hostí.

Do druhé půle už naše mužstvo začalo agresivně napadat a snažit se prosadit hradbou a blokem hostujících hráčů bohužel stále bez efektu až do 77 minuty, kdy v rohu velkého vápna srazil Pedra hostující Sirotek a k pokutovému kopu se postavil Filp Hašek a Dřevojan jeho špatně kopnutou penaltu chytil. To ovšem ještě zdaleka nebylo všechno. V 87 minutě unikl naší obraně, která již hrála na hranici rizika Habart našel hlavu Štemberka,který přeskočil Jírů a stav byl 0:2. To už to vypadalo na pověstný hřebíček do rakvičky našeho tým. Ovšem hned za dvě minuty dal svou šanci Matoušek 1:2 a v nastaveném čase, kdy hosté už už se viděli na cestě domů srovnal Galuška 2:2. To ovšem ještě nebyl konec, protože v 94 minutě měl vítězný gól na noze Galuška, ale netrefil zařízení a tak rozhodčí Svoboda ukončil utkání spravedlivou dělbou bodů.

Hodnocení trenéra Štorka zlom v utkání byl příchod Jakuba Baštýře a Marka Radačovského oba svým přístupem pomohli vývoj zápasu srovnat. Děkuji hráčům, že to v 87 minutě nezabalili a stále věřili v body a děkuji divákům za jejich podporu!!!

Start a Conversation