Zaječice

V sobotu 20.04.2024 jsme v ne příliš vlídném počasí přivítali na domácí půdě tým Zaječic. Hned v úvodu utkání jsme převzali otěže a dirigovali tempo hry. Odměnou nám byla 19 minuta a krásná akce P. Samka 1:0. O 4 minuty později se prosadil po kombinaci P. Samka s lebedou Ivan Schlegolev 2:0. Do konce prvního poločasu P. Samko rychlým rozehráním našel Lebedu, který se nemýlil 3:0.

Druhý poločas začal jako ten první a  hned v 55 minutě měl na kopačkách branku J. Janků, ale trestuhodně po přihrávce Lebedy selhal. V 66 minutě se prosadil po kombinaci Lebedy s J. Janků, L. Samko 4:0.  Poté se hostům podařilo z ojedinělé akce snížit 4:1. V 73 minutě se opět po přihrávce P. Samka prosadil J. Janků 5:1. Další branku vstřelil sváteční střelec R. Pongó 6:1. a Tečku za utkáním udělal v 90 minutě J. janků 7:1.

Hodnocení: Dnes trenér postavil mladou stoperskou dvojici, která svou úlohu zvládla. Výborně zahráli i krajní obránci. Musím sám konstatovat, že 80 minut jsme podávali krásný týmový výkon, který jsme si ke konci pokazili individuálními akcemi a také trochu nekoncentrovaností. Těmto situacím je třeba se vyvarovat a být soustředění po celých 90 minut. K dalšímu utkání zajíždíme na půdu Lešen. Přijďte nás podpořit

Start a Conversation