Sváteční střelci zařídili body

Sparta Kutná Hora 1 – 3 SK Posázavan Poříčí nad Sázavou

Branky: Franc – Jírů, Peroutka, Vaculík

ŽK 2-0

ČK bez

Diváci 69

Sestava : Soukup – Hašek Z., Peroutka, Tlustý, Dumský – Jírů, Pedro – Matoušek ( 84 min Verner), Vaculík ( 88 min Radačovský) , Slunečko (58 min Galuška) – Hašek F.

Střídající: Tlamicha, Štork a Vacek

Do utkání v Červených Pečkách, kde má aktuálně svůj domov tým Kutné Hory. Zajíždělo naše mužstvo v sobotním dopoledni bez Filipa, Rydvala a Baštýře. Cíl mužstva po dvou slabších výsledcích byl jasný získat tři body do tabulky a vrátit se na vítěznou vlnu v soutěži.

Od úvodu utkání byl náš tým sice více na míči, ale první šanci měl Exner po přiťuknutí od Křeliny ovšem střela neměla parametry. To souhra Pedro, Matoušek a zakončující Jírů byla v 8 minutě již gólová 0:1. Soupeř zvolil nakopávané míče na Exnera nebo Křelinu, ale zde si naše obrana již bezpečně poradila se soupeřem. Ve 38 minutě měl super šanci Dumský, ale hlavičkoval mimo. Ve 40 minutě po krásném pasu za obranu od Slunečka se řítil na Malého Filip Hašek, ale lobem netrefil zařízení.

Do druhé části utkání vlétl náš tým aktivně a šance střídala šanci ovšem po jediné chybě ve středu se po narážečce od Exnera dostal do šance Feanc a bylo vyrovnáno 1:1.

V dalších šancích nás vychytal skvělý domácí borec v brance Malý. Ovšem po rohu F. Haška se prosadil hlavou kapitán Peroutka 1:2. Poté naši borci zahazovali jednu šanci za druhou Vaculík, Hašek F., Galuška. A tak rozuzlení přinesla až 88 minuta a souhra Galuška, Pedro, F. Hašek a Vaculík 1:3.

Hodnocení trenéra Štorka: dnes jsme splnili všechny pokyny do puntíku. Podržel nás v brance výborně chytající Soukup. Škoda špatné produktivity našeho útoku mohlo být rozhodnuto o utkání již dříve. Často to nedělám, ale musím dnes pochválit trojic rozhodčích Kocman, Nehasil, Kubečka řídila utkání výborně. 

 

Start a Conversation