Soukup vyčaroval výhru

SK Posázavan Poříčí nad Sázavou 2–1 MFK Dobříš

Branky Matoušek, Galuška – Puchmajer

ŽK 1-1

ČK bez

Diváci 124

Rozhodčí Kubečka, Bydlák, Kurka Delegát SKFS Nepovím

Sestava Soukup – Hašek Zdeněk, Peroutka (C), Tlustý, Dumský – Verner, Pedro (Radačovský 85 min) – Matoušek, Hašek Filip, Slunečko (Baštýř 63 min) – Galuška

Připraveni Tlamicha, Dobrý

Na Velikonoční pátek se náš tým představil již od 14:00 hod proti poslednímu týmu tabulky MFK Dobříš, Rozdíl dvaceti bodů v tabulce nebyl od úvodního hvizdu sudího Kubečky vůbec znát. Hosté podpořeni silnou diváckou kulisou, která ovšem fandila v duchu FAIR PLAY což je nutné ocenit přežili souhru Hašek Filip, Matoušek a Galuška, která měla skončit brankou v síti hostí a průběh utkání by nabral jiný rozměr. Ovšem to se nestalo a hosté chytli poučku nedáš dostaneš doslovně a hned protiútokem dal Puchmajer vedoucí branku hostí to běžela druhá minuta 0:1.

Náš tým bez Filipa, Vaculíka, Jírů, Vacka, Kurze a Rydvala dostal pořádnou facku hned v úvodu utkání.

Složitě se s tímto faktem náš tým v úvodu utkání vyrovnával. Přesto několik šancí náš tým měl zejména Galuška. Ovšem v 29 minutě souhra Hašek F.,Matoušek, Pedro skončila díky střele Galušky v brance hostí 1:1. Soupeř hrozil po standardních situací, ale pozorný Soukup a celá obrana si poradila se všemi šancemi soupeře tak nám skončil poločas 1:1.

Do druhé části utkání náš tým vstoupil odhodlán strhnout výhru na naši stranu což se v 63 minutě zdařilo, když Verner zachytil v souboji míč a přistrčil na Matouška, který se nemýlil 2:1. Další šance měl i náš soupeř, ale skvěle chytající Soukup nedovolil změnu na světelné tabuli. A tak po třech minutách nastavení sudí Kubečka ukončil Velikonoční utkání našim vítězstvím 2:1 a zápisem třech bodů do tabulky soutěže.

Hodnocení trenéra Marka Štorka bojovné utkání se šťastným koncem pro nás, ale je třeba uznat i kvalitu soupeře, který se představil velice fotbalově.

Fotogalerie20kolokrajskehopreboruPoricin_2
Fotogalerie20kolokrajskehopreboruPoricin_4
Fotogalerie20kolokrajskehopreboruPoricin_3
Fotogalerie20kolokrajskehopreboruPoricin_6
Fotogalerie20kolokrajskehopreboruPoricin_5
Fotogalerie20kolokrajskehopreboruPoricin_7
Fotogalerie20kolokrajskehopreboruPoricin_8
Fotogalerie20kolokrajskehopreboruPoricin_11
Fotogalerie20kolokrajskehopreboruPoricin_10
Fotogalerie20kolokrajskehopreboruPoricin_9
Fotogalerie20kolokrajskehopreboruPoricin_12
Fotogalerie20kolokrajskehopreboruPoricin_14
Fotogalerie20kolokrajskehopreboruPoricin_13
Fotogalerie20kolokrajskehopreboruPoricin_16
Fotogalerie20kolokrajskehopreboruPoricin_15
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Start a Conversation