Čerčany

První mistrovské utkání a jsme odehráli na domácí půdě, proti týmu z Čerčan. Utkání začalo v improvizované sestavě, díky zraněním několika hrášů základní sestavy. Od úvodního hvizdu rozhodčího jsme měli balón více na svých kopačkách, avšak před finální fáze drhla a tak soupeř využil ojedinělé chyby a v 35 minutě se dostal do vedení 0:1. Do konce první půle jsme mohli několikráte vyrovnat, ale trápila nás střelecká nemohoucnost.
Druhý poločas začal jako ten první. Drželi jsme balón, měli šance, ale štěstíčko nám nepřálo a tak přišel opět z ojedinělé chyby trest 0:2. Do konce utkání jsme dokázali pouze snížit v 86 minutě na 1:2. To však bylo vše a tak jsme jaro začali neúspěšně.
Hodnocení: Těžko se mi toto kouše, opravdu těžko. Dnes nám nepřála štěstěna a mnoho chyb v před finální fázi a tristní koncovka nás stála tři body. Soupeř dokázal využít dvě naše zaváhání, jiné větší šance neměl, bohužel i toto je fotbal. Jsem přesvědčen, že dnešní zápas ukázal každému z nás, jak na tom jsme, nejen po fyzické stránce, ale i po mentální stránce. V utkání nám chyběla u některých fyzická kondice, bojovnost, vítězná mentalita. Takto se o kýžený postup nehraje. O to více mě mrzí ztráta na domácí půdě. Svou reputaci si můžeme nahradit v sobotu v Krhanicích, kde budeme chtít získat tři body.

Start a Conversation