Nová posila pro Posázavan Filip Hašek

Filip Hašek je odchovance AC Sparta Praha, kde působil od roku 2005 až do roku 2016, poté přestoupil do Vlašimi. kde měla AC Sparta Praha spolupráci. Dalšími kluby, kde Filip působil bylo Dynamo České Budějovice, Bohemians 1905, FK Dukla Praha nebo Slovenský MŠK Ružomberok do našeho klubu přichází s Německého angažmá v klubu SpVgg Bayern Hof, kde v podzimní části odehrál 19 utkání a vstřelil 3 branky.

Fortuna liga 25 utkání 1 branka

Fortuna Národní liga 66 utkání 13 branek a 11 asistencí

Reprezentace ČR U21 8 utkání 1 branka

Filipe, kdo Vás přivedl do Posázavanu?

První kontakt proběhl mezi mnou a Petrem Havlíčkem, který mě vedl v mládeži na Spartě a pak i ve druhé lize ve Vlašimi. Dozvěděl jsem se, že za Posázavan nastupují výborní hráči (Petr Havlíček, Filip Rydval, Petr Tlustý, Petr Galuška nebo Lukáš Vaculík) a fotbal je pro všechny zábava a zároveň každé utkání chtějí vyhrát což mám úplně stejné, jako oni. Poté jsem měl i rozhovor se sportovním ředitelem Markem Štorkem, který mě nastínil, jak se v Poříčí trénuje, jakou má klub filozofii i směrem k mládeži, a to všechno mě utvrdilo, že jsem se rozhodl správně.

Pamatujete si, že v Posázavanu hrál i Váš otec?

Ano myslím, že to bylo v letech 2013-2015 společně se Standou Vlčkem, a právě Petrem Havlíčkem. To byl také další důvod, proč jsem přijal nabídku hrát za Posázavan.

Filipe poslední otázka co víte o soutěži Středočeského krajského přeboru?

Vím, že zde hraje mnoho super hráčů například v Milíně (Kadlec, Štěch nebo Mazuch) v Tuchlovicích (Folprecht) v Povltavské (Nerad) v Kutné hoře (Mašek) nebo v Tochovicích (Slepička) soutěž je nesmírně náročná a každé utkání bude těžké, ale věřím našemu týmu, že budou utkání končit naší výhrou.

Start a Conversation