Výhra pro správce Petra Součka

SK Posázavan Poříčí nad Sázavou 2–1 Mnichovohradišťský SK

Branky: Vaculík, Azilion – Sabol

ŽK: 2-2

ČK: bez

Diváci: 85

Rozhodčí: Zíka, Zoufalý, Brýl Delegát SKFS Mázdra

Sestava: Tlamicha – Hašek, Tlustý, Peroutka, Vacek – Jírů, Filip – Baštýř (88 min Pedro), Vaculík, Sikora (89 min Ekebuike James Chukwuebuka) – Azilion

Střídající: Kovář, Fritz, Bílek, Štork

Poslední podzimní utkání nám na těžkém terénu přineslo boj až do závěrečného hvizdu rozhodčího Zíky. Naše sestava byla velice okleštěná, jelikož stále naše marodka má velké číslo (Verner, Galuška, Skiba, Majer, Rydval, Dumský, Matoušek a Soukup, trest za karty,).

Utkání začalo velice opatrně a náš tým více kombinoval a hosté hrozili po brejku zejména Sabol byl jejich motorem. Ovšem v 15 minutě dobře zabojoval Sikora a odražený míč v souboji uklidil do prázdné branky Lukáš Vaculík 1:0. V 19 minutě krásná akce Hašek, Sikora, Vaculík a Baštýře nedovoleně zastavil v pokutovém území hostující Zajíček a po nařízené penaltě střelec Azilion dal náš druhý gól to běžela 20 minuta.

Hosté se začali maličko osmělovat, ale jejich nakopávané míče naši stopéři sbírali snadno. Ve 33 minutě po rohu špatně vyběhl Tlamicha a pravděpodobně zasáhl dříve než míč hlavu hostujícího Zajíčka a sudí Zíka opět nařídil pokutový kop ten rovněž hostující Sabol proměnil 2:1. Na konci poločasu vyšperkoval Azilion akci David, Vaculík, Síkora a Baštýř sám před prázdnou brankou ze dvou metrů přestřelil.

Do druhého poločasu začali hosté nakopávat míče na své dva útočníky, ale výsledek byl nula pouze několik závarů před Tlamichou a jedna povedená střela, kterou Tlamicha skvěle vyrazil na roh.

Naše šance zejména od Aziliona nebo Sikory volali po brance ovšem super šance Ekebuike James Chukwuebuka nebo Haška v závěru utkání byli 100% branky. Bohužel se nezdařilo. Výsledek a tři body věnovali hráči opět našemu správci Petru Součkovi, který od ranních hodin chystal hřiště pro náš tým a bylo opravdu v perfektním stavu DĚKUJEME!!!

Hodnocení trenéra Marka Štorka: děkuji všem hráčů za výkon v dnešním utkání a myslím si, že podzim lze hodnotit, jako dobrý.  V zimně zapracujeme ještě na detailech a určitě se výsledky v jarní části opět dostaví. Chci závěrem poděkovat hrozně moc všem fanouškům, funkcionářům v klubu, sponzorům i našemu správci, kteří nám zajistili po celou sezónu neskutečný servis pro naši hru a výsledky moc si toho všichni vážíme DĚKUJEME!!!

Start a Conversation