Krhanice

Třetí mistrovské utkání k nám zavítal tým z Krhanic.

Již od samého počátku se nám nedařilo kombinovat, chyběla finální přihrávka a nemohli jsme se tak dostat do tempa, čehož hosté využili a po zaváhání obrany šli do vedení 0:1. Vyrovnat jsme mohli ke konci poločasu, díky pokutovému kopu, ke kterému se postavil J. Pongó, který brankáře prostřelil, avšak rozhodčí nechal pokutový kop opakovat, za vběhnutí našeho hráče do pokutového území. Druhý pokus však brankář chytil a svůj tým podržel a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.
Druhý poločas se bohužel nesl z naší strany ve stejném duchu, vázla přihrávka a o koncovce nemluvě. V 75 minutě jsem dostali další šanci v podobě pokutového kopu. K jeho exekuci se postavil A. Mašek ale brankář hostí opět chytil. V 88 minutě se povedla souhra kdy si Lebeda narazil nejprve s Maškem a poté P. Samkem, který jej vyslal za obranu, kdy střelu Lebedy brankář pouze vyrazil před sebe a dobíhající Vlček doklepl balón do sítě 1:1. Hosté však udeřili v 91 minutě, kde naše obranu nezachytila náběh po odraženém míči 1:2.
Hodnocení: Již před sezónou jsem říkal, že jediný, kdo nás může porazit, jsem jen my sami, a to se dnes potvrdilo. Již od počátku jsme neplnili to, co jsme chtěli a jak jsme se chtěli prezentovat. Soupeř nám dal obě branky díky nekoncentrovanosti, a ze standartních situací. V zápase jsme měli možnost 2x zahrávat pokutový kop a ani jednou jsme neuspěli, což zřejmě svědčí i o tom, jak se celému týmu nedařilo. Jednoduše jsme si utkání prohráli jen my sami.  Reputaci si budeme chtít napravit  na půdě Jírovic, kam zavítáme v sobotu 09.09.2023

Start a Conversation