Vaclavice

První mistrovské utkání v nové sezoně 2023/2024, III. Třídy sk. A, jsme odstartovali na domácí půdě proti týmu z Václavic.

Do utkání jsme vstoupili aktivně a hned v osmé minutě, po přihrávce Vlčka otevřel skóre Greš. Ve 14 minutě jsme se radovali opět, tentokrát se role proměnili,  Greš nahrál a Vlček rozvlnil síť. Ve 30 minutě se opět trefil Greš 3:0. Ve 32 minutě využili hosté našeho zaváhání při bránění standardní situace a snížili na 3.1. Ve 37 minutě se prosadil J. Pongo 4.1. Ve 44 upravil poločasoveé skóre po souhře Lebedy a Vlčka, Kuba Greš.
Ve druhém poločase jsem měli rovněž míč více na kopackach, kdy až v 70 minutě se prosadil opět J.Pongo. Na konečných 7.1 uzavřel po závaru z rohového kopu P.Samko.
Hodnocení.
Určitě jsme odcinili před domácí návštěvou kolaps z minulého týdne. Musíme však zůstat nohama na zemi. Stále náš výkon nebyl optimální a udělali jsme.několik chyb, předně nás trápí kvalita přihrávek a předfinalní fáze .Na tomto bude nutné zapracovat. Chtěl bych klukům poděkovat, jak zápas zvládli v opravdu letních, až tropických podmínkách. Příští týden v sobotu 26.08. Zavítáme.na půdu Čerčan. Přijďte nás podpořit.

Start a Conversation