SMOLNÝ KONEC ZÁPASU V MILÍNĚ

TJ LIGMET MILÍN – SK POSÁZAVAN POŘÍČÍ

Branky Kadlec, Kvída – Galuška 2

ŽK 3:4

ČK 1:0

Diváci 350

Rozhodčí Remenec Zuskin Stejskal Delegát SKFS Míka

Sestava: Tlamicha – Hašek (72 min Hašek), Peroutka, Tlustý, Dumský – Filip, Verner – Galuška, Vaculík (82 min Baštýř), Matoušek (88 min Síkora) – Azilion Náhradníci: Soukup, Skiba, Fritz, Jírů

 

Do Milína, kde hraje své utkání Galaktikos zajížděl náš tým s velkým respektem, ale svojí hrou. Domácí tým na podmáčeném hřišti se snažil kombinovat ovšem náš tým byl lepší ve všech činnostech a šance na vstřelení branky byla od první minuty větší a větší až přišla 29 minuta a faul v pokutovém území na Matouška a následnou penaltu proměnil Galuška a ukončil neprůstřelnost domácí obrany a brankáře Štěcha, která trvala rovných 300 minut. Ovšem to, co před penaltou udělal domácí borec Mazuch, který úmyslně rozkopal penaltový puntík není vůbec gesto far play. Tímto výsledkem skončil i první poločas, byť na straně domácích pro ofsajd rozhodčí Remenec neuznal dvě branky a našemu týmu jeden gól.

Druhá půlka utkání začala opět v naší režii a šance Matouška nebo Aziliona volali po další brance. Ve 49 minutě naše duo opět rozvlnilo síť za domácím brankářem, ale opět nebyla uznána pro ofsajd. V 67 minutě přišla kontraverzní situace v pokutovém území, kdy po úniku Matouška a jeho střele na Štěcha došlo mimo dění hlavního rozhodčího ke kopnutí(stolička) Mazuchem do Matouška ovšem situaci viděl dobře asistent Stejskal, který tento prohřešek jasně signalizoval hlavnímu arbitrovi, který Mazuchovo nesportovní chování ocenil správně žlutou kartou bohužel pro náš tým neaplikoval přesně pravidlo 12, kdy měla být nařízena druhá penalta v náš prospěch. Náš tým se dočkal v 70 minutě, kdy Galuška dotáhl spolupráci po ose Filip, Vaculík a stav byl 0:2. Závěr utkání byl jen pro silné povahy to v 88 minutě se krásně trefil Kadlec 1:2 a po zbytečném faulu přišla vyrovnávací branka od Kvídy v nastavení to běžela 92 minuta. Ovšem to, co předvedl domácí borec Gabriel, který brutálně trefil podrážkou do oblasti krku našeho brankáře Tlamichu, který již měl míč ve svém náručí do sportu vůbec nepatří a po zásluze obdržel červenou kartu a rozhodčí Remenec utkání po rozehrání v 97 minutě ukončil.

Nechutný závěr ze strany fanoušků domácích, kteří naše hráče při odchodu polili pivem a plechovkou zasáhli na střídačce vedoucího našeho mužstva je ostudou celého klubu v Milíně.

Hodnocení trenéra Štorka před utkáním nám pro zranění vypadl Jarda Jírů, tak byl nahrazen Lukášem Vaculíkem. Utkání až do 88 minuty bylo jasně v naší režii ovšem branka Kadlece vžila sílu do nohou soupeře a vyrovnání v 92 minutě bylo smolné. Stínem utkání je brutální faul od domácího střelce Gabriela v 95 minutě na Tlamichu přímo na krk.

Další utkání nás čeká opět na hřišti soupeře v sobotu, když zajíždíme do Dobříše.

Popis situace ze zápisu o utkání 95 minuta Červená karta během zápasu, Surová hra, ČK – úmyslné, prudké kopnutí soupeře že předu nataženou podrážkou do oblasti krku (hlavy) bez možnosti hrát míčem v nepřerušené hře, Hráč po ošetření utkání dohrál, odchod vyloučeného hráče spořádaně.

Start a Conversation