Čerčany

K druhému mistrovskému utkání jsme zavítali na půdu Čerčan,  kteří do sezóny rovněž vstoupili výhrou.

Do utkání jsme vstoupili s novou stoperskou dvojicí Khol-Lebeda. V 10 minutě vysunul nákupem za obranu Lebeda, J. Ponga, jeho centr však nikoho nenašel. Následně se střela Greše, tesně minula pravou tyč. Následně měl branku na kopačce Fritz, domácí brankář byl však proti. Ve 25 minutě jsme se zaslouženě dočkali vedení z kopačky Vlčka. Domácí se dostali do ojedinělé šance ke konci poločasu, ale náš brankář předvedl vynikající zákrok.
Začátek druhé půle byl pro nás jak z říše snů a hned ve 46 minutě vsítil branku Skiba 2.0. O dvě minuty později krásnou ranou k tyči zvýšil Greš 3.0. V průběhu utkání jsme měli ještě několik příležitostí,  ale trápila nás koncovka. Na konečných 4.0 uzavřel v 83 minutě P.Samko.
Hodnocení: zasloužené tři body ze hřiště soupeře. V zápase jsme vyzkoušeli mladé hráče na křídlech a rovněž si premiéru odbyla nová stoperska dvojice. Snažili jsme se hrát kombinační a zbytečně nenakopávat, čímž jsme více drželi balón a zaslouženě vyhráli 4.0. Nula vzadu je odměnou našeho týmového výkonu.
Všem dekuji za předvedenou hru. Další utkání odehrajemae doma proti Krhanicim. Přijďte nás podpořit.

Start a Conversation