Hodnocení U15 Starší žáci SK Posázavan/TJ Sokol Nespeky – TJ Sokol Krhanice/TJ Sokol Netvořice

SK Posázavan Poříčí nad Sázavou/ TJ Sokol Nespeky 6 : 1 (4:1) TJ Sokol Krhanice/TJ Sokol Netvořice

Střelci :
Jiří Matyáš Chodora 20″
Jan Waiser 40″
Jiří Jedlička 28″
Dominik Lindner 36″
Jiří Jedlička 38″
Jiří Jedlička 78″
Samuel Bouška 80″

Předposlední zápas se odehrál na půdě soupeře v Krhanicích ,který momentálně sídlí na dolním místě tabulky naší soutěže.
Hned od začátku se hra vyvíjela pro náš prospěch a šancí bylo požehnaně !Přesto prvních dvacet minut jsme bohužel nebyli schopni přesně zakončit a ujmout se vedení. Míč jsme měli pod kontrolou a ukazovala se jasná převaha našeho týmu ,který měl podstatně větší hlad po vítězství a chutí hrát fotbal. To dokazoval tentokrát hlavně náš kapitán Jirka Chodora ,který neúnavně odstřeloval branku soupeře a byl první ,který otevřel skóre a zajistil nám vedení v zápase .
Po prvním trefě opadla s hráčů nervozita a tlak se ještě zvýšil a přinášel další pěkné momenty a šance, z kterých postupně padali góly.
Bohužel přemotivovanost některých hráčů a nedodržování pozičního postavení přineslo i potrestání zbytečným gólem ,který padl v poslední minutě prvního poločasu .

V druhé části utkání se opět hra odehrávala pod naší taktovkou ,ale opakovali se stejné chyby ,kterých jsme se dopouštěli v první části zápasu a mrzelo nás ,že si hráči nevzali k srdci rady a poznatky ,které mohli ještě zlepšit celkový dojem jinak z pěkného výkonu.
I přes některé chyby jsme byli jasně lepším týmem ,který měl více ze hry a výhru 6:1 jsem si jednoznačně zasloužily!
Třemi trefami se blýskl Jirka Jedlička ,který svým důrazem a rychlostí potrápil asi nejvíce našeho soupeře .
Výborné utkání měly také naše děvčata Monča ,Rozká a jednoznačně Týnka Myclíková ,která předvedla super výkon a nechala na hřišti úplně vše i když ji to tentokrát asi hodně bolelo !!!

Trenéři U15
Pavel Borovec
Jirka Hromas

Start a Conversation