Vydřené body od lídra tabulky

K dalšímu mistrovskému utkání jsme zavítali na půdu dosavadního lídra tabulky Zaječic.
K utkání jsme přistoupili zodpovědně a hned v 8 minutě po centru R. Ponga, si jedním dotykem zpracoval balón Lebeda a křížnou střelou vymetl levý růžek branky 1:0. O 7 minut později jsme zahrávali přímý volný kop z 22 metrů, kdy se k míči postavil A.Mašek, který ví, jak si počínat 2:0. Domácí se z těchto direktů těžko dostávali do zápasu, ale díky naší chybě ve 31 minutě snížili na 1:2. Ještě hůře mohlo být o několik minut později, kdy domácí kopali penaltu. Zde nás opět podržel stejně tak jako v Bystřici Vízner a tak byl poločas 1:2.
Druhé půle byla spíše o bojovnosti ve středu hřiště. Po krásné kombinaci Mašek – Greš – Lebeda – L. Samko jsme vedli již 3:1. Domácí se do zápasu vrátili v 86 minutě, kdy jsme propadli ve středu pole 2:3. Toto skóre vydrželo až do konce utkání.
Hodnocení: Těžké utkání, které nám ukázalo pomyslné zrcadlo toho, kde bychom mohli hrát. Zodpovědný a týmový výkon na půdě lídra soutěže nám přinesl úspěch. Děkuji všem za zodpovědný výkon. V neděli 23.10.2022 hostíme na domácí půdě Úročnici Benešov, přijďte nás podpořit.

Start a Conversation