Vezeme tři body od Labe

TJ Slovan Lysá nad Labem 1:2 SK Posázavan Poříčí nad Sázavou
Branky : Peroutka, Havlíček
ŽK – 4:2
ČK – 1:0
Rozhodčí – Asník- Cílek, Pejša Delegát SKFS Ducký
Diváci – 85
Sestava – Tlamicha – Dumský, Jírů(34 min Pohorský P.),Peroutka, Vacek, Pohorský J.(71min Rejhon),  – Baštýř(55 min Majer), Havlíček, Vaculík(71 min Hašek.), Galuška – Azilion
Náhradníci – Tlamicha, Balata, Říha

Do utkání náš tým vstoupil excelentně a už v první minutě rozvlnil síť domácí branky Azilion bohužel nebyla uznána pro ofsajd. To asi byla před zvěst utkání, kdy v prvním poločase bylo držení míče 25:75 ve prospěch našeho týmu, ale mnoho šancí a nic. V šatně o poločase byla drobná bouřka, která vyústila v aktivní začátek druhé půle a to přineslo své ovoce po několika šancích Baštýře, Aziliona, Galušky a střídajícího, Majera rozvlnil síť domácí branky kapitán Vincent Peroutka 0:1. Branka nás uklidnila a další šance přicházeli ,ale nikoliv se nám je nedařilo proměnit a to ještě byl za rasistické urážky na naše hráče tmavé pleti vyloučen domácí hráč to běžela 81 minuta. Vše vypadalo na pohodový závěr, ale opak byl pravdou v 88 minutě po trestném kopu zaspala naše zadní řada a domácí již o deseti vyrovnali na 1:1. To byl pomyslný hřebíček do naší rakvičky v boji o sestup. Ale tým ukázal charakter a po silném tlaku a několika rohových kopech se v 90 minutě prosadil k zaslouženému vítězství Havlíček 1:2. Domácí už neměli ani sílu na atak naší branky a tak po 3 minutovém nastavení rozhodčí ukončil utkání za velké radosti našich borců.

Hodnocení vedoucího mužstva soupeř hrál chodící fotbal a náš tým vstoupil do zápasu tak jak končil utkání proti Kosoři tedy špatně. Druhé část utkání ukázala kvalitu bohužel až na neproměnění šancí to nám málem zlomilo vaz, ale paní štěstěna byla na naší straně a hlavně vůle po třech bodech kluky musím za bojovnost jen chválit.
Další utkání sehraje A tým proti 4 mužstvu tabulky Komárovu a to v sobotu od 17:00 hod potřebujeme vaši pomoc a hlasivky v boji o záchranu krajského přeboru.

Start a Conversation