Áčko opět padlo

Ačko smolně padlo u lídra

FC Velim  1:0  SK Posázavan Poříčí nad Sázavou
Branka : Kukal
ŽK – 3:3
ČK – bez
Diváci : 116
Sestava : Soukup – Pohorský J.(Říha 69 min), Vacek, Peroutka, Mischenko – Jírů(Rejhon 58 min), Majer(Balata 69 min) – Baštýř, Pohorský P, Greš(Havlíček 81 min) – Azilion
Náhradníci : Tlamicha, Zeman, Dumský
Naše mužstvo jelo na půdu lídra posilněné výhrou proti Lhotě ovšem v sestavě scházelo hned několik hráčů Galuška, Hašek, Havlíček a Vaculík. I domácím scházela dvojce Vocel, Jícha.
Domácí se snažili dlouhými nákopy na vysoké hráče ohrožovat naši obranou vozbu. Což se jim celkem úspěšně dařilo a ve 13 minutě vstřelil branku Kukal po chybě naší obrany, První poločas byl i dle počasí hodně zamrznutý po všech stránkách.

Do druhé části i značnou výměnou sestavy měl náš tým převahu a domácí mužstvo hrozilo už jen po standardkách a rohových kopech. Náš tým měl několik šancí a zejména Rejhon mohl srovnat v 82 minutě, ale netrefil zařízení. V závěru bylo k vidění několik sporných momentů ze strany domácích, když zejména situace v 89 minutě a faul na Balatu v pokutovém území si říkal o nařízení penalty.
Smůla naše hráče provází od prvního jarního kola a boj o záchranu bude ještě hodně náročný a v dalším utkání nás čeká druhý tým tabulky Dobrovice sobota 9.4.2022 od 16:30 na našem stadionu potřebujeme Vaši podporu.
Hodnocení Karel Králíček vedoucí mužstva: škoda neproměněných šancí v závěru utkání, kdy bod jsme si určitě zasloužili.

Start a Conversation