Áčko bodovalo v těžkém utkání za tři body

SK Posázavan Poříčí nad Sázavou A  3:0  FK Dobrovice
 
Branky : Pohorský Petr, Azilion, Rejhon
ŽK – 2:4
ČK – bez
Rozhodčí : Asník , Říčica, Hájek delegát SKF Pospíšil
Diváci – 50
Sestava : Tlamicha – Michkenko, Peroutka, Jírů, Říha – Hašek, Pohorský P. – Baštýř(81 min Rejhon), Galuška, Pohorský J.(89 min Balata) – Azilion(88 min Majer)
Náhradníci : Soukup, Havlíček, Vacek
Na náš stadion dorazil druhý tým tabulky, který sice měl na těžkém terénu úvodní tlak, kdy hrozil zejména Volf, ale vždy naše obrana byla v pohotovosti a vše kvalitně odvrátila i za cenu několika blokujících hráčů. Soupeř po deseti minutách začal ztrácet na těžkém terénu a zejména naše houževnatá a bojovná hra mu vůbec nevoněla. V 16 minutě zahrával náš tým standardní situaci po faulu hostujícího hráče Klaina, který zastavil Jana Pohorského na hranici vápna až tak, že se sám zranil a Petr Pohorský za přispění obránce hostí, který lehce lízl míč a hostující brankář Bartoš už tento míč našel až ve své síti. Do té to chvíle hráli hosté více na míči, ale šance si začali tvořit naši hráči. Po dalším faulu hráče Klaina ve 24 minutě došlo k jeho odstoupení pro zranění, ale dle našeho názoru byl hráč hostí ušetřen druhé žluté kartě a následovat měl být vyloučen, protože se jednalo o bezohledný zákrok na našeho agilního Jana Pohorského. Hosté na těžkém terénu a za sněžení a deště neměli fyzicky na naši bojovnost, kterou tým předváděl od úvodního hvizdu rozhodčích. Je třeba připomenout, že nám stále scházejí Havlíček, Verner, Vaculík a v tomto utkání ještě nedoléčený Balata, který zasáhl pouze na poslední minutu utkání. Naše šance měli kvalitu a volali po gólu jako ta ve 35 minutě po rohu Pohorského P. proletěl míč vápnem a škoda ,že Galuška netrefil na zadní tyči míč do branky a mohlo být ještě veseleji. I tak náš tým šel do kabin za příznivého stavu 1:0.

Do druhé části utkání opět hosté začali nakopávat míče, ale naše obrana plnila vše na 100% a v 56 minutě krásná souhra Aziliona, Pohorské Petra, Pohorského Jana a Galušky skvěle zakončoval Azilion a rozvlnil síť za zády hostujícího brankáře 2:0. Hosté se sice snaží o vstřelení kontaktní branky, ale to se nedařilo byť agilní Volf se snažil, ale neměl štěstí na dobrou přihrávku od svých spoluhráčů, kteří během druhého poločasu nepředvedli vůbec, ale vůbec nic co by mělo druhý tým a aspiranta do divize opravňovat k postupu. Zákonitě tak musel přijít trest a tím byla krásná akce Galuška, Azilion a Rejhon 3:0. Soupeř byl v 82 minutě již na ručník a střídající Rejhon měl první a druhý dotek s míčem a hned vstřelil branku. Hosté v 88 minutě měli Volfem loženku tu ,ale Tlamicha chytil a tak si dnes náš tým připočetl do tabulky skvělé 3 body po parádním a taktickém výkonu během celého utkání.
Hodnocení vedoucího mužstva Karla Králíčka před zápasem se nám ještě zranil Karel Vacek tak do zápasu šel bez rozcvičky Lukáš Říha a nebylo vůbec vidět, že nominaci do utkání dostal těsně před začátkem. Kluci bojovali a podali nejlepší výkon jara se soupeřem, který myslí na postup do divize. Další utkání sehraje naše mužstvo v neděli 17.4.2022 od 17:00 hod na půdě Českého Brodu B. A další sobotu 23.4.2022 od 17:00 hod nás čeká derby, kdy hostíme Sokol Nespeky.

Start a Conversation