Galuška nasměroval Poříčí ke třem bodům

SK Posázavan Poříčí nad Sázavou 3:1 SK Lhota
 
Branky : Galuška, Pohorský Jan, Peroutka – Mařík
ŽK : 2-3
ČK : bez
Rozhodčí : Mansour, Bydlák, Jeník Delegát Bohuněk
Diváci : 80
 
Sestava : Tlamicha – Říha, Peroutka, Vacek, Mischenko – Baštýř(Balata 88min), Galuška(Dumský 90min), Jírů, Pohorský Jan(Zeman 86 min)- Pohorský P- Azilion(Greš 79 min)
Náhradníci: Havlíček, Soukup
 
Naše mužstvo nastoupilo do utkání o všechno proti Lhotě již bez trenéra Maršouna, který po posledním utkání rezignoval a tým vedl trenér dorostu Zdeněk Šrom, který konzultoval sestavu se staršími hráči. V sestavě bohužel scházelo několik hráčů Havlíček, Rejhon, Vaculík, Verner a Hašek. Ovšem v naší sestavě se objevil novic v našem klubu Petr Galuška, který prošel řadou klubů v první a druhé lize a naposledy působil v Hodoníně hrající divizi.
Jeho angažmá pomohlo našemu klubu ihned v první brance utkání, kdy ve 13 minutě po souhře Vacka a přistrčení Aziliona na Galušku a ten proměnil svou první šanci 1:0. Další šance na sebe nenechají dlouho čekat a opět to byl Galuška po souhře od Pohorského, ale tentokrát měl smůlu v zakončení a netrefil branku.

Poločas skončil 1:0 našim vedením a do druhého poločasu se náš tým dobře připravil a hned v 56 minutě odcentroval po přihrávce Aziliona Galuška na Baštýře, který svou střelou pouze provětral rukavice hostujícího brankáře ,ale štírek Jan Pohorský vsítil druhou branku utkání 2:0. Další šance zůstávají neproměněné. Hosté tedy spíše jejich hráč Mařík se nepředvedl v dobrém světle a mohl být rád, že obdržel za jasnou surovou hru na Aziliona červenou kartu, ale pouze žlutý kartónek a ještě se divil, ale přesto v 76 minutě došlo po souhře Pohorský Jan, Pohorský Petr a hlavička kapitána Peroutky končí v síti 3:0.
V 86 minutě po chybě Baštýře opět Mařík snižuje na 3:1 a po 92 minutách i toto skóre zůstává nezměněno a tři body zůstávají v Poříčí.
Hodnocení vedoucího týmu Karla Králíčka – hráči dnes do utkání dali všechno a odměnou jim jsou první jarní body.
V další kole v neděli 3.4.2022 zajíždíme na půdu lídra FC Velim, kdy výkop je plánovaný 16:30 hod doufáme, že další body získáme i u lídra soutěže.

Start a Conversation