Klubové informace Leden 2022 SK Posázavan Poříčí nad Sázavou

V plném proudu se nachází opět v měsíci Lednu práce našeho klubu a je to zde vidět i na aktivitách a zájmu o naše hráče zejména v mládežnických kategoriích. Klub opustilo několik hráčů, jak na testy tak i na přestup do jiných klubů a doufáme, že se jim podaří prosadit a zařadit se do sestavy nových týmů, protože pro náš klub je to velký úspěch posunou další hráče do vyšších soutěží.

FK Příbram získala do svých řad Antona Shuta a Vladyslava Zahladka oba ročník 2003 si svými výkony zaslouží posun do ligových soutěží v dresu Příbrami zde se jedná o přestup.

SK Benešov zde odešel na testování do mužstva mužů Tomáš Síkora bohužel prodělal velice těžký COVID19 a není jasné zda dostane šanci pod novým trenérem v Benešově nebo zda se vrátí zpět do našeho klubu. Dalším našim hráčem v SK Benešov je Adam Samko tento náš pravděpodobně asi největší fotbalový talent, který hrál i několik utkání za víkend od mladších žáků přes starší žáky byl v každé kategorii velkou fotbalovou osobností. Hráč ročníku 2009 prokazuje již několik let svůj velký fotbalový talent. Škoda, že pandemie COVID19 zastavila jeho talent a rozvoj.

Studijní povinnosti na půlrok posílají Vojtu Balatu na zahraniční výjezd do Portugalska, kde Vojtovi přejeme úspěšné studijní výsledky.

A tým začíná přípravu 1.2.2022 na testy přivítá několik nových hráčů opět ročníky 2003 nebo 2004 a v jednání je i příchod jednoho hráče, který by měl pomoci svou zkušeností. Do přípravy se zapojí i několik našich nadějných dorostenců, kteří v okresním přeboru prokazují svou slušnou fotbalovou úroveň tak je nutné je posunout ve fotbalové kariéře dále.

Mládežnické mužstva i v době pandemie COVID19 pracují na rozvoji naší mládeže jak v oblasti všestrannosti tedy oddílů, které se snaží udržet sport na formě zábavné tak i ten výkonnostní a pravidelně organizované tréninky.
Klub chystá novou strategii, jak v oblasti mládeže, kde je naprosto zásadní posunout naše hráčky a hráče do vyšších soutěží, jelikož aktuální výsledky mužstev přesahují již hranice okresních soutěží.

Závěrem dovolte poděkovat všem trenérům lektorům i rodičům, že se snaží každý za svůj sportovní úsek udělat maximum k udržení všech našich hráčů a hráček u sportu jak u toho výkonnostního tak i u všestrannosti a dalších oddílů, které rozvíjíme pod naším klubem SK Posázavan.

Start a Conversation