Struhařov

Další mistrovské utkání nás čekalo na půdě Struhařova, který stále čekal na první vítězství.

Utkání začalo opatrně, avšak domácí zaváhali v obraně a F. Vlček se nemýlil 0:1. Ve 31 minutě bylo vyrovnáno, kdy šel do rizika Dobrý a kopala se penalta 1:1.

Druhou půli jsme začali aktivněji, avšak chyběla nám finální fáze. Domácí v 70 minutě opět udeřili 2:1. Na 3.1 domácí upravili výstavní střelou po rohovém kopu 3:1.

Do konce utkání pak zůstala šance L. Samka, po přihrávce Lebedy nevyužita a i šance Vlčka zůstala také nevyužita a tak zápas skončil výsledkem 3:1.

Hodnocení:

Další zápas, kde nám chyběl brankář. Je smutné, že nedal vědět a tak musel vypomoci hráč z pole J. Janků, který se dle mého tohoto zhostil velmi dobře. Zápas jsme si zkomplikovali penaltou sami a naše trápení jen podtrhla branka domácích na 2:1. Bohužel z týmu necítím takovou jistotu a  týmový duch, jako v loňské sezóně. Začínáme být více pod tlakem, ale i tak jsem přesvědčen, že toto období zvládneme a hned v dalším kole na domácí půdě zvítězíme. V zápase nás sráželi jednoduché chyby, kterých se musíme vyvarovat.  Přijďte nás podpořit.

Start a Conversation