Pyšely

Ke druhému mistrovskému utkání jsme zajížděli na půdu Pyšel. Hrálo se v netradiční čas, sobota od 13.00 hodin.

V úmorném horku, kde nás bylo pouhých 11, tedy bez střídání jsme začali s taktikou 4-1-4-1, tedy na jednoho hrotového útočníka. V 15 minutě jsme dostali laciný gól a domácí tak vedli 1:0. O chvíli později přišel centr zprava a rázem to bylo 2:0. Soupeř se dostal na koně a začal nás přehrávat, což vyústilo v branku na 3:0 a poté v chybu J. Dobrého, který bohužel přehlédl útočníka 4:0.

Druhý poločas začala stejně tak, jako ten první a domácí dali opět po chybě v obraně na 5:0. Následně se naše hra trocha zklidnila a i vlivem toho, že domácí měli již zápas pevně pod kontrolou, pustili nás trochu více do hry. Do konce utkání se již skóre nezměnilo a tak si odvážíme z hřiště Pyšel pověstného bůra.

Hodnocení: Těžko se mi hledají slova. Na utkání dorazíme v 11 lidech. Tým Pyšel zaslouženě vyhrál a upřímně od posledního měření sil, které proběhlo před dvěma lety, tým udělal kus práce a hrají na okresní úrovni kombinační fotbal. Před utkáním, na které nemohl dorazit z rodinných důvodů trenér J. Platil, jsme převzal zodpovědnost a rozhodl se pro rozestavení 4-1-4-1. Tedy s jedním defenzivním záložníkem a pouze jedním útočníkem. V kabině jsem sice vysvětlil styl, jakým se má hrát, avšak k pochopení tohoto systému je zapotřebí daleko Více času, což jsem neměl. Pro toto rozestavění jsme se rozhodl i z důvodu, že řada týmů hraje na tři středové hráče, čímž nás dokáže přehrát. Na druhou stranu vidím pozitivum v tom, že od 60 minuty jsme hru vyrovnali aj. Dobrý v útoku dělal obraně Pyšel nepříjemnosti. Určitě si nikdo z nás takovýto vstup do sezóny nepředstavoval, avšak vše můžeme napravit v sobotním domácím utkání, přijďte nás podpořit.

Start a Conversation