Mladý Procházka ukázal velký potenciál

Sokol Libiš 1:4 SK Posázavan Poříčí nad Sázavou
Branky: Přibyl – Procházka, Vaculík, Nešpor, Matoušek
ŽK: 2-1
ČK: Bez
Diváci: 85
Rozhodčí: Kubečka, Nehasil, Kůrka Delegát SKFS Váňa
Sestava: Soukup – Pedro, Verner, Tlustý, Dumský – Filip, Vaculík(65 min Radačovský) – Matoušek, Nešpor, Slunečko (60 min Baštýř) – Procházka (77 min Panták)
Náhradníci: Soukup
Do utkání v Libiši zajížděl náš tým po pauze zaviněné povodní v celé České republice., kde šel fotbal stranou. V sestavě scházel Zdeněk Hašek(ten se podílel na záchranných pracech při povodních a stále má pohotovost) nemocný Jírů a distancovaný Galuška, ovšem nová tvář v sestavě byl Martin Nešpor, který v týdnu po ukončení svého angažmá přišel s SK Benešov.
Náš tým měl od první minuty míč na svých kopačkách a šance se střídala za šancí nejprve Filip vysunul Procházku ten již ve 100% šanci hledal ještě zbytečně Nešpora to běžela 15 minuta. V 19 minutě narýsoval Nešpor kolmici na Procházku a toho vychytal brankář Fiala.
Ve 34 minutě se dostal do akce Dumský přešel přes tři hráče a šťastným odrazem se dostal míč na kopačky mladého Procházky, který otevřel skóre utkání 0:1.
Do druhého poločasu domácí ve snaze vyrovnat utkání se vrhnuli od prvních minut do útoku, ale šance si vytvářel náš tým. Nejprve skvěle Slunečko našel Vaculíka a ten uklidil míč za háčky Fialovi svatyně 0:2 to běžela 54 minuta. Poté v 62 minutě Procházka vyzpovídal zadáky domácích a na zlatém podnosu předložil míč před prázdnou branku pro Nešpora a bylo to 0:3, hned za 3 minuty přišla krásná střela od kanonýra Matouška a bylo to 0:4. Domácí Přibylem v 73 minutě korigovali vývoj na 1:4.
Další branky už náš tým nepřinesl byť šancí bylo opravdu dost tu největší po přihrávce od Matouška měl Baštýř, ale zaváhal.
Hodnocení trenéra Štorka: Po špatném výkonu v Tuchoměřicích se náš tým zvedl a zaslouženě si odvezl tři body. Byl to kolektivní výkon plný kvalitních akcí, ale je ještě třeba zapracovat na finální fázi a zakončení.
V Sobotu 28.9.2024 hostíme aspiranta na postup tým Čáslavy potřebujeme podporu za další výhrou v soutěži začátek je v 16:30 hod na našem stadionu.
FotogalerieKrajskpeborSokolLibi-PoszavanPonS-Beneovskdenk6
FotogalerieKrajskpeborSokolLibi-PoszavanPonS-Beneovskdenk7
FotogalerieKrajskpeborSokolLibi-PoszavanPonS-Beneovskdenk8
FotogalerieKrajskpeborSokolLibi-PoszavanPonS-Beneovskdenk4
FotogalerieKrajskpeborSokolLibi-PoszavanPonS-Beneovskdenk5
FotogalerieKrajskpeborSokolLibi-PoszavanPonS-Beneovskdenk3
FotogalerieKrajskpeborSokolLibi-PoszavanPonS-Beneovskdenk
FotogalerieKrajskpeborSokolLibi-PoszavanPonS-Beneovskdenk2
FotogalerieKrajskpeborSokolLibi-PoszavanPonS-Beneovskdenk1
FotogalerieKrajskpeborSokolLibi-PoszavanPonS-Beneovskdenk8
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Start a Conversation