Křivsoudov

Třetí mistrovské utkání nás čekal soupeř, jež v loňské sezóně hájil svou čest v krajské B. třídy, a to Křivsoudov.

Do utkání jsme vstoupili se změnou na postu brankáře, který omarodil, a tak nám vypomohl J. Pražák, který obvykle hraje na kraji obrany. Hned ve 4 minutě se hosté díky šťastnému odrazu a nedůrazu obrany dostali do zakončení 0:1. Tato branka nás však nesložila a postupem času jsme měli více ze hry, kdy nejprve střela Lebedy těsně minula levou tyč a poté po přímém kopu Vlčka se k dorážce dostal L. Kurz 1:1.

Do druhé půle jsme šli s vědomím, že můžeme urvat tři body, avšak naše plány 52 minuta. Po rohu hostů došlo k ošklivému zranění našeho brankáře, který si zlomil po souboji ruku. Do branky tak šel další hráč z pole J. Janků.  V 70 minutě, po dalším rohu hostů a nešťastné teči brankáře jsme prohrávali 1:2. Utkání se nám však podařilo zdramatizovat a odměnou nám bylo vyrovnání  93 minutě po souhře Lebeda – P. Samka – F. Vlček  a zakončující P. Vílímek 2:2.

Hodnocení: Na utkání se dívám z několika stran. Je třeba hned v úvodu zmínit, že nám vypadl v pátek večer díky zdravotní indispozici brankář. Do branky musel nejprve jeden krajní obránce, který navíc toto odnesl zlomenou rukou a posléze další hráč z pole. Na místě tak zcela jistě otázka, jak by utkání dopadlo, kdyby byl brankář, avšak na kdyby se ve fotbale nehraje.

Z druhé stránky jsme získali první bod v sezóně a jsem přesvědčen o tom, že nás toto posílilo, neboť jsme se dokázali semknout a odehrát vynikající utkání i s vědomím, že v brance je hráč z pole a ve určitých pasážích jsme soupeře přehrávali a sahali v nastaveném čase po třech bodech. Děkuji všem za nasazení. Tento týden zajíždíme v neděli na půdu SOKOL MEZNO, přijďte nás podpořit.

Start a Conversation