Hattrick Haška sestřelil Dobříš

SK Posázavan Poříčí nad Sázavou 6:2 MFK Dobříš
Branky: Hašek Filip 3x, Matoušek 2x, Verner
ŽK: 1-4
ČK: bez
Diváci: 194
Rozhodčí: Brožek, Týče, Špicl Delegát SKFS Macháček
Sestava: Tlamicha – Panták (60 min Hašek Zdeněk), Tlustý, Verner, Pedro – Filip, Radačovský (74 min Jírů) – Baštýř (60 min Galuška), Hašek Filip, Slunečko (78 min Dumský) – Matoušek (85 min Procházka)
Náhradník: Soukup, Sztánkovics
Do utkání proti neoblíbenému týmu měl trenérský štáb prakticky kompletní kádr scházel pouze Vaculík a Vacek. Ovšem úvod utkání nás nezastihl úplně v dobré koncentraci to, když nejprve v 7 minutě Pokorný teč-ovanou střelou otevřel skóre 0:1. Náš tým soupeře tlačil, ale šance Haška nebo Matouška brankou nekončila. V 27 minutě odražený míč napálil do šibenice hostující Puchmajer a opět se měnilo skóre 0:2. To co se do této chvíle nevedlo bylo zakončení, ale během 30 min – 35 minuty bylo skóre srovnané, když nejprve se trefil Verner a po něm vyrovnal excelentní Filip Hašek 2:2. Poločas v kabině byl ve znamení bouřky, protože takto laxní začátek nelze v dalších utkáních tolerovat.
Ovšem druhý poločas začal jízdo našeho týmu a šance střídala šanci zejména agilní Hašek F., Matoušek a Slunečko vytvářeli šanci za šancí a bylo jen otázko, kdy padne třetí branka do sítě hostí. Ta padla v 56 minutě po krásném vysunutí od Matouška uklidil míč za záda Beránka Filip Hašek 3:2. Naše hra měla parametry, které všichni očekávají a i střídající hráči přinesli do utkání velké změny v pohybu a rychlosti. Běžela 68 minuta a souhra Hašek Filip, Matoušek končí brankou na 4:2. V 76 minutě po souhře s Galuškou a Haškem dal Matoušek svou druhou branku a stav byl již 5:2. Účet utkání uzavřel v 89 minutě svým hattrickem po rychle rozehraném rohu od Procházky Filip Hašek 6:2.
Hodnocení sportovního ředitele Marka Štorka – dnes konečně byla sestava taková, jako si představuji a mohlo se střídat do kvality. Nevím, kde byl problém, ale soupeř dvakrát vystřelil a prohráváte 0:2. Naši hru to, ale naštěstí neovlivnilo a konečný výsledek 6:2 je jen důkazem silného charakteru celého týmu včetně náhradníků. Doufám, že i za týden navážeme na povedené dnešní utkání na hřišti nováčka Tuchoměřic.

Start a Conversation