Baštýř ukázal kvalitu 0+3

SK Rakovník 1:3  SK Posázavan Poříčí nad Sázavou
Branky: Hašek F., Matoušek, Filip
ŽK: 3-4
ČK: bez
Diváci 205
Rozhodčí: Pudil, Poklop, Chalupa Delegát SKFS Vyhnal
Do utkání v Rakovníku cestoval náš tým v nekomfortním stavu po sérii dvou hloupých porážek věděl, že musí vyhrát.
Utkání začalo naším tlakem a domácí zlobili přes naši levou stranu zejména domácí borec Jáchym Pavlík byl motorem útočných akcí domácích, ale nováček v naší sestavě Filip Panták předvedl dobrý výkon ve své premiéře v základní sestavě a jeho náběhy měl pod kontrolou. V 10 minutě souhra dnes výborného Baštýře s Matouškem a účet utkání otevřel Filip Hašek 0:1. Poté naše šance byli vidět zejména Baštýř, Matoušek nebo Tlustý, ale bohužel vždy byl pozorný domácí brankář Zach. Bohužel ve 45 minutě špatně pokrytý roh skončil po nešťastném odrazu Pavlíka a dorážce kapitána Severýna bylo skóre 1:1.
Do druhé poločasu byl náš tým aktivnější a v 56 minutě skvělá souhra Filip Hašek, Vaculík, Filip našla dnes výborného Baštýř a ten našel Matouška, jenž jen nastavil nohu a stav byl 1:2. Další lahůdku si nechal Baštýř o 7 minut později, kdy našel Davida Filipa a ten chladnokrevně proměnil svou šanci 1:3. Poté bylo ještě několik šancí na změnu skóre zejména Slunečko nebo Matoušek, ale výsledek 1:3 a dnešní výkon částečně odčinil minulé dvě zbytečné prohry.
Hodnocení sportovního ředitele Marka Štorka: prohry v Chlumci a doma proti Tochovicím velice mrzí náš tým musí teď zabrat a potvrdit body v pátečním večeru proti Dobříši.
 
V pátek od 19:00 hostíme tým MFK Dobříš potřebujeme Vaši podporu a hlasivky v boji o další body Poříčí fandí fotbalu 1933-2024
IMG_0436
IMG_0437
IMG_0435
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Start a Conversation