Áčko přehrálo Doksy

SK Posázavan Poříčí nad Sázavou 5:2 SK Doksy
 
Branky : Hašek Filip 2x, Matoušek Milan 2x a vlastní Pešička – Černý, Bartoš

ŽK – BEZ
ČK – BEZ
Diváci 196
Rozhodčí : Vlk, Louda, Šebela Delegát SKFS Hřebík
Sestava Tlamicha – Hašek Zdeněk, Tlustý, Verner, Pedro – Filip, Hašek Filip, Galuška (56 minuta Sztánkovics László), Vaculík (68 minuta Radačovský), Matoušek – Procházka (82 minuta Panták)
Do utkání proti silným Doksům šel náš tým s několika nováčky v sestavě Sztánkovics (FC Vysočina Jihlava hostování), Panták (přestup Senohraby) a Procházka (odchovanec po dorostu poslední rok Křivsoudov hostování). V naší sestavě se objevil i Filip Hašek, kdy jeho angažmá ve Velvarech díky vzdálenosti tréninků nedopadlo, proto již další hráče náš klub nechtěl angažovat a věří současnému kádru. V sestavě scházel Jírů (narození syna má volno ještě do neděle), Dumský a Baštýř (rozlučka se svobodou Adama), Slunečko (dovolená) a Vacek střevní potíže.
Náš tlak ve hře vyústil již v 16 minutě, kdy parádní souhra Filip, Hašek F., zakončil Matoušek 1:0 další šance Galušky, Procházky nebo Haška F. hostující brankář pochytal, ale nestačil na vlastní branku od Pešičky ve 42 minutě 2:0.
Start do druhé půle byl raketový souhra Pedro, Matoušek, Procházka zakončil Filip Hašek 3:0 to běžela 47 minuta o 10 minut později opět Filip Hašek po skvělém napadání od Sztánkovics posunul ukazatel na 4:0. Soupeř poté ve snaze korigovat výsledek brankami Černého a Bartoše snížil na 4:2 ovšem poslední slovo měl Matoušek po skvělé souhře Haška F. a Davida Filipa 5:2. Svou dobrou premiéru ve žlutém dresu mohl korunovat brankou Sztánkovics, ale netrefil zařízení.
Hodnocení Sportovního ředitele Marka Štorka – těžké utkání výborný soupeř, výborné hřiště a výborný týmový výkon až na pasáž mezi 55 min a 70 minutou jsme maličko vypadli s tempa asi i vinou střídání. Pochvalu zaslouží i trojce rozhodčí vedená hlavním rozhodčím panem Vlkem odvedl opravdu výborný výkon nechala hře plynulost a spád. Teď nás čeká ve středu vložené kolo, kdy zajíždíme do Chlumce a týden dohrajeme nedělním soubojem proti Tochovicím od 17:00 hod na našem stadionu.

Start a Conversation