Rozhovor A tým

 ,,A tým startuje přípravu 15.7.2024,,

Na startu přípravy našeho A týmu na podzimní část sezóny jsme položili několik otázek pro trenéra Marka Štorka.
,,Nejprve GRATULACE k úspěšnému minulému ročníku a 4 místu,,
Děkuji. Ovšem myslím si, že kádr měl určitě na lepší umístění škoda některých zbytečných bodových ztrát
,,Kde startuje příprava,, 
 
Jelikož proběhla rozsáhlá rekonstrukce našich travnatých ploch je třeba ještě udržet dostatečně dlouho dobu na regeneraci trávníků, protože investice byla opravdu velká. Děkuji vedení klubu, že se podařilo zajistit azyl v Chotýšanech. Tam také budeme mít přípravu minimálně do konce července.
,,Jaké změny nastanou v našem kádru,,
 
Tak skončil kapitán týmu Vincent Peroutka je snahou jej udržet pro potřeby B týmu. V současné době vedeme jednání udržet v kádru Filipa Haška pokud se nedohodne na spolupráci ve Velvarech. Příchody zde je jasný návrat velice talentovaného našeho hráče Oty Procházky, který poslední dvě sezóny byl v Křivsoudově na hostování a jako dorostenec si vedl velice dobře. Další jména aktuálně nechci zveřejňovat, jelikož se jedná o mladé hráče a nejsme dohodnuti s jejich mateřskými kluby  na působení u nás.
,,Můžeš trochu naznačit,,
 
Jedná se o mladé talentované hráče, kteří mají velký potenciál, ale je třeba udržet skladbu týmu tak, aby všichni měli možnost pravidelně hrát. Máme dobré reference třeba i na našeho hráče Martina Waltra (FKV) aktuálně je v přípravě v Zápech, tak uvidíme.
,,Cíle do podzimních bojů,,
 
Hrát dobrý fotbal a být brzo zachráněný tím nečekat na neprůhledné postupy a sestupy, tak jak na to doplatil třeba Mnichovohradišťský SK což mě nepřijde vůbec fér. Pravda má ležet na hřišti nikoliv v rukou funkcionářů.
,, Co nový soupeři a derby v Nespekách,,
 
Tím, jak zde nežiji, tak derby až tak nevnímám. Jinak týmy, jako Rakovník, Čáslav nebo v derby Nespeky mají velkou sportovní kvalitu a historii.
,,Přání do tvojí druhé sezóny v Poříčí,,
 
Hlavně ať jsou hráči zdraví a fanoušky náš fotbal baví.
Děkuji za rozhovor.

Start a Conversation