Soběhrdy

Poslední zápas sezony nás čekal nepříjemný soupeř ze Soběhrd.

Utkání začalo školáckou chybou v naší obraně a domácí zužitkovali 1:0. Náš tým to ale nepoložilo a naopak jsme domácí začali tlačit, ale tutové šance Vlčka, či J. Pongá zůstali nevyužity. Druhý poločas byl obrazem první půle. Domácí bránili v deseti okolo vápna a my ne a ne se prosadit. Bohužel nám štěstí nepřálo, a tak zápas skončil těsným výsledkem 1:0.

Hodnocení:

Poslední utkání sezóny. Zbytečná chyba v obraně nás stále minimálně bod. Ano, stane se, ta chyba jde za mnou, ale co mne více zaráží je naše střelecká nemohoucnost. Zbytečná červená karta v utkání, kde vlastně o nic nešlo, rovněž tak zbytečné řeči na hřišti. To jsou zbytečné kaňky, které srážejí náš tým a naši dobrou pověst.

Dovolte mi závěrem poděkovat všem hráčům, hlavně dorostencům za pomoc a i klkům z áčka za pomoc. Samozřejmě i realizačnímu týmu a všem, kteří se podíleli na cestě k úspěchu. Pro některé hráče to byl i jejich poslední zápas v našem týmu, těm chci také poděkovat a popřát v novém angažmá mnoho úspěchů. Užijte si oslavy postupu, vylečte bolístky a vzhůru do vyšší soutěže !!!

Start a Conversation